2777
2789
عنوان

ازدواج

77 بازدید | 5 پست

من برام خاستکار اومده 

از ظاهر و اخلاق که چند جلسه باهم بودیم خیلی خوب و آروم بودن 

ولی تو تحقیقات محلی 

چند نفر گفتن خوووبن 

چند نفر گفتن ن خوب نیستن 

پسره مواد میکشه 

ماهم این قضیه رو ب پسره گفتیم 

مادرش فوت کرده قسم به روح اون 

قسم به کربلا و امام حسین 

اینا که من لب نزدم 

حالا نمیدونم چیکار کنم 

میخام بدون اطلاع قبلی ببرمش آزمایش 

دختر همسایمون هم با یکی ازدواج کرد البته عقد بود طرف از نظر همه خیلی خوب بود کار دولتی و خونه ماشین اخلاق 

ولی دختره تو دوران عقد فهمید این مواد میکشه خوددش زیر بار نرفت تا بلاخره دختره دستش رو کرد و جدا شد

بخدا هرکی میدیش اصلا باورش نمیشد این پسره مواد بکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان عقدم بعد فکرشو‌بکن میگفتن این پسری ک‌اومده خاستگاریت دیونست افسردست کارت قرمز داره 🤣

من‌گفتم چ‌کارت قرمزیه ک لیسانس گرفته تونسته گواهینامه بگیره تونسته سالم‌بره سربازی 

حالا عقدیم و‌ بدون هیچ‌مشکلی داریم زندگی‌میکنیم 

👇👇

««البته من دوسال شناخت داشتم‌روشون و‌اینکه‌هم‌شهری بودیم وکامل میشناختیم‌همو ولی از طایفه های مختلف بودیم هردومون »» 

بزار یه ماجرایی رو بهت بگم یه بنده خدایی بود خیلی خوشتیپ و خوشگل و پولدار اما مواد سفید مصرف میکرد و ترک کرد بعد از چند سال از ترکش خانوادش رفتن خواستگاری براش خانواده دختره اومدن تحقیقات یه عده مردم تایید کردن یه عده گفتن معتاد بوده اونام موضوع رو ب پسره و خانوادش گفتن پسره و خانوادش هم دنیایی قسم خوردن دختره زنش شد یکی دو سالم عقد بودن از قبل عروسی پسره باز شروع کرد ب کشیدن مدت ها بعد از عروسیش دختره فهمید مصیبت ها کشیدن زنش خواس طلاق بگیره ولی نگرفت با هر بدبختی بود پسره رو ترک داد باز و برا زندگی کلا رفتن یه استان دیگه ولی اینا زندگی نیس جهنمه اعتمادی تو این زندگیا نیس هر لحظه ممکنه لغزش کنن همیشه دو دل هسی همیشه استرس و ترس داری