2777
2789
عنوان

دلمو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست
عزیزم دقیقا چیزایی که گفتیو من دقیقا همون شرایطو دارم.اون توجه رو از خونوادم ندارم و ازش انتظار توجه ...

عزیزدلم خیلی درکت میکنم .ولی میدونی هر کسی تو رابطه به فک ارامش اگر نتونی محل ارامشش باشی اگ نتونی باعث ارامشش بشی و در درمقابل اذیتشم بکنی عصاب خوردیم براش درس کنی تازه به جای خوبی ختم نمیشه اگ اون موقع ها کسی اینا رو بهم میگفت هیچوقت رابطم خراب نمیشد ولی الانم بابتش ناراحت نیستم چون اونی ک الان تو زندگیمه خیلی ادم خوبیه و واقعا دوسش دارم اونم واقعی واقعی ولی اون زمان خیلی برا از دست رفتن اون رابطه غصه خوردم اولین بارم بود و تایم زیادی باهم بودیم و من واقعا نابود شدم تا تونستم دوباره حالم خوب شه .سعی خودتو کن  اول از همه رو اعتماد به نفست کار کن من اون موقعها تا با خانوادم بحثم میشد بدتر میچسبیدم به اون بعضی وقتا علنی بهم میگفت کمبود محبت داری و من واقعا ناراحت میشدم از این حرف چون بد باهاش رفتار کرده بودم از اول بد عادتش کرده بودم قهر میکردیمم من میرفتم در صورتی ک الان اصلااااااا پیشقدم نمیشم ولی اگ خودم مقصر بوده باشم بیاد زود اشتی میکنم اگ اون مقصر باشه ک نه😂خلاصه هر جور با طرف از اول رفتار کنی همون میشه عادتش ما خودمون تعیین میکنیم چطور باهامون برخورد بشه اگ عادتش بدی برات خرج کنه این هی میشه عادت همیشگیش اگ عادتش بدی قهر کنید اون بیاد میشه عادت همیشگی به هر چیزی عادتش بدی همون میشه البته من این همه رو گفتم چون احساس کردم ک دوست داره وگرنه همه این کارارو تو برا کسی ک دوست نداره انجام بده جایگاهت براش فرقی نمیکنه 

نگا کن من سعی میکنم به خودم برسم بعد اون روز پارو پا انداخته بودم بم گفت درست بشین یارو داشت نگات می ...

اخی عزیزممم😍چه غیرتی ام هست اینا همه نشانه دوس داشتنه غیر این بود براش مهم نبود .فک کنم تو یکی از پیامات دیدم ک نوشتی اگ بذاره تموم میکنم بعد گشتم پیدا نکردم پیامتو .نه عزیزم چرا تموم کنی تو وارد همه رابطه دیگه ایم ک بشی باید بعضی اخلاقاتو برا همیشه ترک کنی باید بش حق بدی و سعی کنی خودتو اصلاح کنی نه به خاطر اون بلکه به خاطر خودت چون بعضی از رفتارا برا همیشه با ما میمونن بعد ازدواجم کنیم مدام درگیر مشکلیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم خیلی درکت میکنم .ولی میدونی هر کسی تو رابطه به فک ارامش اگر نتونی محل ارامشش باشی اگ نتونی ب ...

دقیقا منم با خونوادم بحثم میشه بش میچسبم. میدونی من اونقد بش پیام میدادم ولی خب خونوادم کلا مخالف اینن که با کسی وارد ارتباط بشم من و اون دزدکی میخاستیم آشنا شیم که نه همکاری حرف در بیاره نه خونواده م بفهمن ولی متاسفانه من خونه بودم که زنگ زد و خونوادم اسمشو دیدن و کلی دعوام کردن البته قبلشم میدونستن که با اونم.البته جایی نرفتیما در حد تماس و چت.نگو داداشم همه ی پیام رسانامو هک کرده و دعوام کرد شدید. من آخه میدونی خودمم مخالف ارتباط با پسری ام اما اونم همکارم بود نه تو خیابون و چون میدونستم که تو زندگی آینده ب مشکل برمیخورم بابت این عادت بدی که دارم دوس داشتم ارتباط برقرار کنم.البته بگم اون گف قصدم ازدواجه درسته قبلا با خیلیا دوس بودم ولی تو انتخابمی خلاصه من تو دعوای خونوادم با من، گفتم منو میخواد و قصدش ازدواجه.داداشم گفت بیخود و تو خوابت میبینی و اسکرین همه پیاماتونو دارم تو با دوستی ازدواج نمیکنی

اخی عزیزممم😍چه غیرتی ام هست اینا همه نشانه دوس داشتنه غیر این بود براش مهم نبود .فک کنم تو یکی از پ ...

عزیزم اولین نفری بودی که منو فهمیدی و خیلی مهربونی.دوس دارم همیشه بات حرف بزنم و از تجاربت استفاده کنم چجوری میتونم؟من میترسم اون بازیم بده چون بی تجربه م

دقیقا منم با خونوادم بحثم میشه بش میچسبم. میدونی من اونقد بش پیام میدادم ولی خب خونوادم کلا مخالف ای ...

منم جریانو بش گفتم و بزورررر خواهرمو متقاعد کردم ک مامان اون زنگ بزنه و بگن قصدش ازدواجه ک خونوادم دعوام نکنن.آجیمم با کلی التماس من، برش داشت حالا مامان اون میگه هنوز خودشو جم وجور نکرده و خواهرم میگه به من نیست که ما خانواده داریم باید داداشا و بابام راضی شن. داداشمم نمیدونه ک زنگ زدن. ولی میدونم خرابش میکنه میگه چون دوست بودید

دقیقا منم با خونوادم بحثم میشه بش میچسبم. میدونی من اونقد بش پیام میدادم ولی خب خونوادم کلا مخالف ای ...

منم خانوادم به شدت سنتی ان و مخالف این روابط ولی به نطر خودم اصلا ایرادی نداره چون من حالا خومو میگم اصلا ازدواج سنتی دوس ندارم که  عقد کنی بعد تازه بفهمی طرف چطور ادمیه با توجه به خانوادمم بعدش بفهمم چطور ادمیه باید باهاش بسازم 😂اصلا اینطوری فک نکن .باهاش قول و قرار ازدواجم نذار صرفا دوس داشتن برا شروع زندگی که کافی نیست بگو باید خوب همو بشناسیم بعد تصمیم بگیریم واقعا هم اینطوری به قضیه فک کن .چون اولین بارته خب طبیعیه ک میترسی ازت سو استفاده بشه ولی ادم ک قصدش سو استفاده اس خودت کاملا متوجه میشی.خب پسرا یا صرفا برا مسائل مثبت هیجده یا دوست دارن اولی ک باشه حول محور همه حرفاش همینه خلاصه به هر طریقی میخاد متقاعدت کنه برا این کار اما اگ دوست داشته باشه راجب این قضیه باهات دعوا نمیکنه مثلا بگه نیاز اگ تو برطرفش نکنی میرم با یکی دیگ فلان و این حرفا ک بترسوندت و..یه چیز دیگ یادم رفت بگم ببین الان پسرا این زمونه تا موقع ازدواج حدااااقل هفت هشتا دوس دختر داشتن لمشونو بلد نباشی تو ازدواج دهنت سرویسه من خودم رابطه صمیمی با برادرام و یا بابام ندارم ک مثلا بخام از ارتباط با اونا یکم چیز یاد بگیرم ولی مثلا اگ من با همون اخلاقای گذشتم ازدواج میکردم صد در صد الان زندگیم از هم پاشیده بود خوبه برای کسب تجربه ولی باید حواستم باشه ک چیو فدای چی میکنی 

عزیزم اولین نفری بودی که منو فهمیدی و خیلی مهربونی.دوس دارم همیشه بات حرف بزنم و از تجاربت استفاده ک ...

بهت درخواست دوستی دادم عزیزم قبول کن .هر موقع هر چی باشه من در حد توان و تجربه های خودم حتما بهت کمک میکنم 😘

بهت درخواست دوستی دادم عزیزم قبول کن .هر موقع هر چی باشه من در حد توان و تجربه های خودم حتما بهت کمک ...

قبول کردم ولی نمیدونم چجوری پیامت بدم😂تازه وارد نی نی سایت شدم.نمیدونم چ خبره...نگا کن تو دقیقا خودمی. ولی من چون ساده م و چشم و گوش بسته بزرگم کردن نمیخوام زندگی آیندمم فدای شوهر کنم.بعدشم از کجا معلوم دوسم داره...اینم بگم دزدکی بغلم میکنه بوم میکنه من دوس ندارم ولی میگه دوسم داره...یه بار شب از سرکار برگشت بعد منم سرکار موندم تو طول راه برگشتش هم پشت فرمون بود هم تماسمو جواب داد بام حرف میزد وقتی خونه رسید صدای مامانشو پشت گوشی شنیدم که بش میگه تو کجایی زنگ میزنم تو راه تصادف بود فک کردم تو بودی و مارو نگران گذاشتی؟آخه خودش سابقه تصادف داشت.بعد عصبی ب مامانش گفت کی زنگ زدید اصلا من گوشی دستمه.مامانش با لحن بد گفت درگیر دوس دخترتی.من شسنمس گفتم ب مامانت بگو من دوس دخترت نیستم اون میگه بابا اون نمیدونه من باتو حرف میزنم فک کرده دختردیگس.گفتم هرچی بش بگو درست حرف بزنه.آخه طلبکارم شدم سمانه.اون ازم پول قرض گرفته بود در حد 9تومن و خورده ای هیچی پس نداد بعد من روزش که بود بش پونصد دادم حالا ک تولدش گذشت خواستم براش ساعت بگیرم در حد یه تومن بعد گفتم آخه پولای من چی...عوضش یه چیزی در حد دویست گرفتم.اونم خجالت کشید گفت دوتا ماگ دیدم یکی برا تو گرفتم یکی برا من.اون چون خواهرشو خیلی دوس داره گفتم به آجیت بده گفت هدیه رو رد نمیکنن.میدونم وام داره و خودش میگه سال بعد به نصف میرسن ولی هیچی بم پس نداد والا حقوقمه

قبول کردم ولی نمیدونم چجوری پیامت بدم😂تازه وارد نی نی سایت شدم.نمیدونم چ خبره...نگا کن تو دقیقا خود ...

همش فیلم بازی میکنه واسم. میگم دیگه نمیخوامت میگه چون پول ندارم و فقیرم؟ تو پولو به رخ میکشی؟ خب چیکار کنم حقم دارم زندگی بدون پول واسه چیه دیگه...آخه میگه شارژمم مامانم میذاره خو دلیل نمیشه تو حقوق بگیری همش صرف وام بشه.منطقی نیست.بم میگه تو گیر دادی ب مامانم بعد مامانم بم میگه که جریان اون دختره چی شد که به خونوادش زنگ زدیم زشته منتظرشون بذاریم.بعد خودش تو کارش خیلی وارده خیلی.یه مدت همکاراش آرزوشون بود باش ازدواج کنن میگه یکی برام کادو میگرفت یکی اینکارو میکرد اونکارو میکرد میگفت سر من دعوا بود.از همه اینو شنیده بودم.بعدش با یه دختری نامزد میشه سه سال و همو دوس دارن و بابای دختره قبول نمیکنه که شوهرش این بشه و با درد و سختی جدا میشن .پسره هم میره سراغ داروهای مخدر...البته قسم میخوره که کنار گذاشته.ومنم اعتماد کردم ولی پشتش حرفه.حالا اونشب ک بحثمون شد نه ک همش دعواش میکنم گفت تورویکی فرستاده ک وسوسه م کنی برگردم.هرچی قسم خوردم باور نمیکنه

قبول کردم ولی نمیدونم چجوری پیامت بدم😂تازه وارد نی نی سایت شدم.نمیدونم چ خبره...نگا کن تو دقیقا خود ...

شمارمو برات فرستادم تو پیاما .ای وای چه کار بدی کردی الان داشتم اون تایپینگتو میخوندم ک نه تومن بش قرض دادی .ببین قرض بد نیست ولی اینکه نزدیک نه تومن بعدم هنو پسش نداده و به فکر پس دادنشم نیست این بده دیگ اگ بهت گفت بگو ندارم یا قرضش دادم یا وام گرفتم بعد تو براس کادو و اینا میگیری اونم متقابلا این کارو میکنه ؟یا فقط یک طرفه اس ؟؟و اینکه خانوادش در جریان رابطتون نیستن ؟خانوادش سنتی یا نه ؟چطور دیدی نسبت به این مسائل دارن میدونی؟؟

همش فیلم بازی میکنه واسم. میگم دیگه نمیخوامت میگه چون پول ندارم و فقیرم؟ تو پولو به رخ میکشی؟ خب چیک ...

پشماااام ریخت واقعااااااا .اهل چی بوده؟؟نکنه حشیش اینا میکشیده انقد بدبین و شکاکه ؟؟پس سه سالم نامزد بوده؟دلیل جدایش چی بوده ؟؟بعد مگه کارمند نیست بگو این اراجیف چیه یعنی پول یه شارژ برا خودش نمیذاره ؟؟

شمارمو برات فرستادم تو پیاما .ای وای چه کار بدی کردی الان داشتم اون تایپینگتو میخوندم ک نه تومن بش ق ...

فعلابرام هیچی نگرفته.ولی من دلم میسوزه میگم تولدشه نمیشه چیزی نگیرم.از خانوادش خواهربزرگش میدونه باهمیم.ولی خب نیومد خواستگاریم.خانوادش مثلا داداش بزرگش با یه دختر همینجوری دوس شده ازدواج کردن کلا از خونوادش خوشم نمیاد ولی میگه از روز اول جدا زندگی میکنیم نه بابا حشیش چیه دارو...دارو...الان خوبه

پشماااام ریخت واقعااااااا .اهل چی بوده؟؟نکنه حشیش اینا میکشیده انقد بدبین و شکاکه ؟؟پس سه سالم نامزد ...

نامزد نه که نامزدی رسمی باشه ها...نه نامزدی بین دوتاشون.دلیل جدایی پدر دختره ست که راضی نشد باهم ازدواج کنن بخاطر مسائل قومیت و اینا...