2777
2789
عنوان

دلمو شکوند

290 بازدید | 27 پست

یه مدتی میگفت دوسم داره و میگفت هیچوقت ازم جدا نشو ولی من آدمی ام که زیاد غر میزنم دوس دارم در لحظه جواب بده میگف چندبار بخاطر تماست از سرسفره پاشدم ولی خب من نمیدونستم داره غذا میخوره یا میگه من دستامو خشک میکنم تو حموم تا جواب پیاماتو بدم ولی تو درک نمیکنی ده تا پیام پشت هم میدی.اونشب هیچی بش نگفتم یهو منفجر شد و حرفای دلشو زد اونقد عصبی بود که باورم نشد خودشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو عزیزم این چه رفتاریه واقعا؟؟اولا برا یه دختر این ویژگی اصلاااااا خوب نیست یعنی باید سعی کنی اون بیشتر پیگیر باشه تا تو .اگ با همین فرمون پیش بری بهت قول میدم همه چیو خراب میکنی .

تو تماس من حرف میزدم بم گف هیچی نگو بذار من حرف بزنم همش که برای تو نیست.با لحن بدی بام حرف زد من وسطش اشک میریختم و میگفتم میشه مهربون باشی بام؟ گفت عادتت بده همچیو بم میگی گفتم آخه نمیخام هیچی ازت مخفی کنم گفت تو باید دودستی منو نگه داری تا نبرن گفتم اگه دوسم داری تورو نمیبرن.گف من خیلی دخترا پیامم میدن ولی من جوابشونو نمیدم و تو چسبیدی به گذشته ی من که با کی بودم مهم الانه که الان من میخوامت.گفتم میرم گفت راه باز جاده دراز مجبور نیستی😔😔

خو عزیزم این چه رفتاریه واقعا؟؟اولا برا یه دختر این ویژگی اصلاااااا خوب نیست یعنی باید سعی کنی اون ب ...

خب بگو چیکار کنم؟ عادته دلتنگ میشم دوس دارم توجه کنه بم.عادت بدیه میدونم اتفاقا من خیلی حسرت دخترایی رو میخورم که کم پیگیرن.ولی نتونستم اینجوری بشم

این رفتاراتو بذار کنار بذار اگ اون ده بار زنگ میزنه تو پنج بار بزنگ بعد خب بنده خدا راس میگی شما ک تو یه خونه نیستین میبینی کار داره مهمون اومده داره غذا میخوره و...نباید انتظار داشته باشی فووری جواب بده وقتی یه پیام میدی یا زنگ میزنی جواب نمیده نبندش به رگبار صب کن خودش ببینه زنگ میزنه

این رفتاراتو بذار کنار بذار اگ اون ده بار زنگ میزنه تو پنج بار بزنگ بعد خب بنده خدا راس میگی شما ک ت ...

دست من نیس.بخدا دوس دارم کم محلش بذارم ولی نمیتونم.عادت شده

خب بگو چیکار کنم؟ عادته دلتنگ میشم دوس دارم توجه کنه بم.عادت بدیه میدونم اتفاقا من خیلی حسرت دخترایی ...

عزیزم خیلی واضح بخام بهت بگم .کاملااا درکت میکنم چون قبلا خودم اینطوری بودم ولی ضربه اشم خوردم انقد تحمل کرد ک دیگ اخر اخرا اصلا دیگ جوابمو نمیداد و تهش رابطمون کات شد کلا بعد از اون من شدم یه ادم دیگ الان تو رابطه ام خداروشکر خیللللی رابطمون خوبه چون اشتباهات گذشتمو تکرار نکردم .با مردا همیشه باید از موضع قدرت حرف زد هیچوقت نباید بش بگی باهام مهربون باش هیچوقت جوری رفتار نکن ک اگ اون نباشه تو میمیری اعتماد به نفس داشته باش چرا گذشته اشو کند و کاو میکنی با خودت فک کن اون باید لایق کنار تو بودن باشه اگ نباشه این تویی ک میذاریش کنار.

دست من نیس.بخدا دوس دارم کم محلش بذارم ولی نمیتونم.عادت شده

ولی دیگه تمومش میکنم که اذیت نشه.اون میگه بمون و اخلاقتو درست کن گف من هیچ برا غیر منم نمیتونی اینجوری زندگی کنی

عزیزم خیلی واضح بخام بهت بگم .کاملااا درکت میکنم چون قبلا خودم اینطوری بودم ولی ضربه اشم خوردم انقد ...

میشه عزیزم از تجربه هات بم بگی؟ من بار اولمه و اون همکارمه و دوست دخترم داشته قبلا

[QUOTE=273715925]دست من نیس.بخدا دوس دارم کم محلش بذارم  تو باید رو خودت کار کنی وگرنه کم محلی ک فقط از رو ظاهر باشه جواب نمیده .نمیدونم شرایط زندگیت چطوره ولی من اون موقعها اون توجهی ک میخاستم از خانوادم نمیگرفتم انتظار داشتم همشو اون بهم بده اونم واقعا نمیتونست یعنی توقع من بیجا بود واقعا خلاصه درکش نمیکردم ک به هر حال اون زندگی جدا داره بعد کلا یه جوری بود ک اون فک میکرد من اویزونشم در صورتی ک من دوسش داشتم ولی بلد نبودم چطور رفتار کنم شاید باورت نشه اخرین بار همه رو کوبید تو صورتم گفت چطور من با تو ازدواج کنم ؟؟هر روز دعوا بحث .۹۹درصد دعوا ها سر همین قضیه بودا خلاصه عزیزم خودتو مشغول کن و اینو بدون هیچکس و هیچ چیز مهم تر از خودت نیست برا رابطه موفق با مردا باید اعتماد به نفس داشته باشی هیچوقت خودتو دست پایین نگیری جوری رفتار کنی ک بهت نگه چرا انقد پیام میدی انقد زنگ میزنی هر چیزی متعادلش خوبه یه جوری رفتار کن ک بدونه وظیفشه ک بهت محبت کنه نه اینکه تو ازش محبت بخای هیچوقتم جلوش گریه نکن هیچووووقت 

[QUOTE=273715925]دست من نیس.بخدا دوس دارم کم محلش بذارم  تو باید رو خودت کار کنی وگرنه کم محلی ...

عزیزم دقیقا چیزایی که گفتیو من دقیقا همون شرایطو دارم.اون توجه رو از خونوادم ندارم و ازش انتظار توجه دارم و همش باش بحث میکنم همیشه...دقیقا چیزی که گفتی اون فک کرده آویزونشم درحالیکه دوسش دارم و نمیدونم چجوری رفتار کنم

میشه عزیزم از تجربه هات بم بگی؟ من بار اولمه و اون همکارمه و دوست دخترم داشته قبلا

اولین کار اینکه یه پیام بش بده بگو من به حرفات فک کردم واقعا حق داشتی من یکم زیاده روی کردم خوب شد که بهم گفتی حرفاتو .خب خداروشکر ک شاغلم هستی کارت راحت تره تو محل کار ک کلا دور و ورش نپلک ببین عادی باشا منظورم اینه براش ژست نگیریا😂خیلی عادی سرت به کار خودت باشه .وقتایی ک خونه ای کلا یه کاری کن اشپزی فیلمی بیرون رفتنی یه چیزی ک مشغول بشی باهاش اولاش یکم سخته بعدش دیگ عادتت تغییر میکنه مثلا اگ قبلا روزی ۵بار زنگ میزدی الان روزی یه بار زنگ بزن بقیش بذار اون زنگ بزنه اگ زنگم نزد هول نکنی بهش فضا بده خودش می افته رو غلطک چون ممکنه این مدت اذیت شده باشه بش پیام زنگ ندی یکم احساس راحتی کنه و زیاد سمتت نیاد پس نترس چون درست میشه اینا رو انجام بده به علاوه اینکه اصلا مهم نیست ک قبلا تو رابطه بوده یا نه دیگ راجب گذشته اش نپرس چون هم حساس میشی هم کمکی بهت نمیکنه .سعی کن عادت غر زدنتم بذاری کنار چون مردا رو این مورد خیلی حساسن تحملشو ندارن و اخر همه فقط به خودت فک کن به احساس خودت به حال خودت هیچوقت این حقو بش نده ک میتونه ناراحتت کنه و تو بازم خودت برگردی سمتش یا مثلا این حقو بش نده ک حق داره هر جور دلش میخاد باهات رفتار کنه دیگ این هنر خودتو میطلبه ک خیلی ماهرانه خط قرمزارو بهش بفهمونی نه اینکه بری مستقیم بش بگیا😂

اولین کار اینکه یه پیام بش بده بگو من به حرفات فک کردم واقعا حق داشتی من یکم زیاده روی کردم خوب شد ک ...

نگا کن من سعی میکنم به خودم برسم بعد اون روز پارو پا انداخته بودم بم گفت درست بشین یارو داشت نگات میکرد یا مثلا با یکی میخندم میگه چه خوب تحویلش گرفتی.گاهی وقتا خودش زیاد پیام میده مثلا تو ماشین جلو نشسته من عقب پشت سرش بعد باهمکار دیگم حرف میزنم این پیام میده که بو عطرت قشنگه و خوشگل شدی و من جواب نمیدم که همکارا نفهمن بعد میگه بم توجه نمیکنی