2777
2789
عنوان

کار ارایشگری؟

55 بازدید | 5 پست

بچه ها میشه بیاید تجربه ها و پیشنهاداتون رو بابت مستقل شدن و کسب درامد در اختیارم بزارید من وقتام پره دانشجوام از طرفی مستقل شدن از اب خوردنم واسم واجبتره دلم میخواد برم تو کار ارایشگری برای مستقل شدن و کنارشم درسمو بخونم اما نمیدونم کدوم شاخه از ارایشگری هم درامد زایی بی در دسری داره هم سریع ادم به نتیجه میرسه و مهارتشو به دست میاره ( به جز ناخن چون دوس ندارم) و بعد نمیدونم کجا برم یاد بگیرم و مسئله ی بعدی اینه که چجوری تایممو میزون کنم با کار چون میگم دانشجوام، کار تو خونه هم شرایطشو ندارم چون تو خوابگاهم و نمیشه حتما باید برم بیرون 

آفرین بهت ک از الان بفکر افتادی،من 4سال پیش کارشناسیمو گرفتم الان تصمیم گرفتم برم آرایشگری  مت ...

ای بابا بخدا منم وقتام پره وقت ندارم ولی واقعانیاز دارم به درامد حیف ک مژه و ناخن منم دوس ندارم پیشنهاد دیگه ای شما نداری؟ یا ببینم کوتاهی و رنگ مو چجوره و یا تتو؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا بخدا منم وقتام پره وقت ندارم ولی واقعانیاز دارم به درامد حیف ک مژه و ناخن منم دوس ندارم پیشن ...

تتو و فیبروز اینام الان خیلی طرفدار داره 

اگه قشنگ ی روز بشینی برنامه ریزی کنی یکم خوابتم کمتر کنی ب همه کارات می‌رسی عزیزم