2777
2789
عنوان

کتکم زد داداشم

706 بازدید | 22 پست

سلام بچها خوبید مامان و بابام اینا رفتن تهران یه کاری داشتن برا مراسم یکی از آشناها منم چون فامیل نداریم تهران نرفتم داداشم مستاجره همش میگن بیایم خونه مامان بابا رو طبقه بالاشو بسازیم سه طبقه بشه بعد خونه مام ساخت قدیمه فشار میاد رو چهار چوب میترسیم از زلزله من مخالفم چون نمیتونم با اونا کنار بیام هیچ کس با مادر شوهرش کنار نمیاد بعد یه مدت ازشون فاصله میگیرن حالا امردز مطرح شد دوباره گفتم به داداشم باهات حرف دارم گفت من با تو حرفی نداری گفتم من مخالفم گفت گوه میخوری به تو چ تو میخوای بری از این خونه جلو زنش گفت اونم شنید منم ناراحت شدم سه ساعته گریه گردم همش میخوان منو دک کنن بهم بی احترامی میکنن اصلا نمیتونن مثل یه دختر باهام رفتار کنن خیلی ناراحتم به قران اشکام بند نمیاد اون یکی داداشمم از گوشم زد بچهاا منو بچه یتیم گیر اوردن بخداا هنوز پدر مادر من زندن دارن اینطور میکنن اگ اتفاقی بیوفته به اونا اون موقع چیکارم میکنن ؟😭بخدا خواهرای زنش بهش،کمک نکردن من با وجود زانو دردم رفتم کمک کردم منتی نیست ولی اخرشم اینطوز جواب خوبیامو میگن چیکار کنم بنظرتون زن داداشمم فقط شنوندس هیچی نمیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر باباته و مامانت اگه میزدن تو گوشش اینطوری نمیکرد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
زن داداشت چیزی بگه حالا هررچی میشه ادم بده خدا خیرش بده اتیش بیار نمیشه توام نمیتونی جلو زبونتو بگی ...

چرا باید چیزی،چون داداشم از زبون اونم حرف میزنه خودش،میکشه عقب حرفاشو داداشم به من میگ دیگ داداشم تو مجلس،زنونه از کجا باید بفهمه من با دختر خالم اینا عکس میگرفتم زن داداشم نمیومد هعی میگف برو حالا بعدن میام 

ازشون فاصله بگیر 

دلسوزی بی جاهم نکن دختر

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم