2777
2789
عنوان

نامزدم رفته عروسی دوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی دوستش بره رفیق بازیه دوستشه دیگ بدبخت باید کمی هم خوش بگذرونه با رفیقاش وقت بگذرونه واقعا بعضی ع تاپیکا ک تو نی نی سایت میبینم بیشتر موقع ها تقصیر خود خانوماست خیلی گیر بیخود و الکی میدن میگن طرف با ما نامزد یا عروسی کرد باید کل زندگی قبلشو طایفه و فامیل و اشناهاشو کنار بزاره وفقط ب راه و رسم من پیش بره اسیر ک نگرفتین من کلی گفتم منظورم فقط شما نیستین

ببین منطقیش اینه که ادم نیاز داره به معاشرت با دوستاش.ایسونم عروسی بوده طبیعیه به گوشیش نگاه نکنه... ولی ازونجایی که مردا بی جنبن،قشنگ کوفتش کن.میخ اولو محکم بکوب که تا اخر راحت باشی

اتفاقا من همسرمو مجبور کردم بره استخر سالن فوتبال و دوستاش رو ببینه چونکه باید یک فضایی برای خودش داشته باشه . وقتی حس بهتری داشته باشه زندگی مون کیفیتش بیشتر میشه . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

ما عروسی یه عکس ساده نمیتونیم بگیریم انقدر که جو محیطش تحت تاثیر قرار میده ادمو 

انتظار داشتین وسط عروسی رفیقش بشینه عین دختر مجردا سرش تو گوشی ؟ پ دیوونس رفته عروسی ؟ 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
وقتی میره جایی بهتره که شما زیاد پیام ندی تا خودش بیاد و پیام بده یا زنگ بزنه، چون هم‌انتظار بی جا خ ...

چرا پس من خودم وسط میدون جنگم باشم جوابشو سریع میدم بهش بی احترامی نمیکنم که حس نکنه برام مهم نیس

ما عروسی یه عکس ساده نمیتونیم بگیریم انقدر که جو محیطش تحت تاثیر قرار میده ادمو  انتظار داشتین ...

بله درسته ممطقیش اینه 

ولی یه روز نفهمیدم چن ساعت با دوستم رفتم خرید نمیدونین چه علم شنگه ای به پا کرد

فقد حرصم از این میگیره که چرا برا اون حق طبیعیشه که با دوستاش باشی وای من نه  

بله درسته ممطقیش اینه  ولی یه روز نفهمیدم چن ساعت با دوستم رفتم خرید نمیدونین چه علم شنگه ای ب ...

پس اینجوری قضیه فرق داره ، شمام برین با دوستاتون خوشبگذرونین و جوری برخورد کنین که باهاتون برخورد کرده 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
مسئله اینه شما ایشون‌ رو اولویت قرار دادی بعد خودت که اشتباهه، برای خودت برنامن داشته باش اول خودت ب ...

مسئله فقد اینم نیی

خودش وقتی با دوستم میرم بیرون شبیه بچه ها دعوا را میندازه میخواستم مثل خودش رفتار کنم باید نمیذاشتم بره نه اینکه از جواب ندادنش ناراحت بشم