2777
2789
عنوان

خواستگار

570 بازدید | 23 پست

بچه ها یکی معرفی شده اولین بار رفتیم بیرون. خیلی زود راحت و صمیمی شده. البته تو کافه سعی می کرد اروم صحبت کنه بقیه صحبتهامونو نشنون. خیلی مراعات می کرد. بعد رفتیم سوار ماشینش شدیم خیلی دیگه راحت شد. هی شوخی کردن. اهنگ با صدای بلند گذاشت. به منم می گفت چرا همراهی نمی کنی. گیرم داده بود چون استاد دانشگاهی راحت نیستی. نمی دونم چه قضاوتی در موردش بکنم. از دیشب دارم فکر می کنم به رفتارهاش و حرفاش. چون تو کافه حرفهای معمولی زد بعد اومدیم تو پاشین شروع کرد شما گرمی یا سرد. رقص بلدی 😐 به دستم نزدیک می کرد دستشو. حتی به صورتم

حالا گفت اهل نماز و روزه هستم .معلومه خانواده مذهبی داره. 

من خودم تجربه خواستگارای زیادی داشتم این مدل اولین باره. موندم چه جوری قضاوتش کنم

کاربری دست دو نفر است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل و تحصیلاتش هم خوبه. به خودش گفتم شما خیلی عجولید. میگه اخه وقت نیست باید همون اول فهمید دیگه. قرار بود امروز هم بریم بیرون.گفت کار پیش اومد کنسل کرد

کاربری دست دو نفر است

نادان و جوگیر و ندید بدیده 

من بودم بلاک‌میکردم . یک زمانی دختر پسر دوست هستن و تو سر هم میزنن و خوش هم میگذره 

ولی یک آقا در قالب خواستگار اونهم جلسه اول چرا باید انقدر حال بهم زن رفتار کنه ؟ پختگی و شخصیت اساس ازدواجه که ایشون ندارن 

دختری که با معرفی دیگران و به اسم خواستگار تو ماشینش میشینه با دوست دختر فرق داره و فهمیدنش شعور میخواد   

جلفه به نظرم ، منم شخصیتم مثل توئه  و از آدم سر سنگین خوشم میاد  همچین آدمایی خارج از تح ...

من ادم شوخ طبع دوست دارم ولی در موقعیتش به حاش. نه کسی که تازه باهاش اشنا شدی. در جواب هم بهش همینو گفتم که من در هر موقعیتی یک جورم

کاربری دست دو نفر است

چون توی خواستگاریای سنتی شناختی ازهم ندارن طبیعیه گرم بودن یا سردیتونو بپرسه ک بعدا ب مشکل نخورین

ولی نه جلسه اول!!!!

و ی سری رفتاراشون مثل اهنگ با صدای بلند کار خوبی نبود

شخصیتاتون زیاد باهم نمیخونه و فکر نکنم بتونین باهم کنار بیاین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بذار یه مدت بگذره فعلا اشنا شو بیشتر

خودم همین فکرو کردم. ولی انگار خیلی کار می کنه که حتی روز تعطیل هم ازاد نیست.به قول خودش ۲۰ روز پیش زنگ زده بود دیروز تونستیم قرار بداریم. اونم یهویی زنگ زد وعجله ای اومد.چند بار قبلش وسط هفته زنگ زد بعد از کارش میخواست قرار بذاره من گفتم نمی تونم بیام. اخر هفته میتونم

کاربری دست دو نفر است

نادان و جوگیر و ندید بدیده  من بودم بلاک‌میکردم . یک زمانی دختر پسر دوست هستن و تو سر هم میزنن ...

اتفاقا منم چند بار بهش گفتم اگه میخواستم سریع راحت بشم با کسی و رابطه راحت داشته باشم میرفتم دوست می شدم. ولی من از دوستی خوشم نمیاد

کاربری دست دو نفر است

چون توی خواستگاریای سنتی شناختی ازهم ندارن طبیعیه گرم بودن یا سردیتونو بپرسه ک بعدا ب مشکل نخورین و ...

اتفاقا من فکر می کنم اکثر خانومها قبل از تجربه رابطه جنسی نمی تونن طبعشونو بفهمن. واقعا نمی دونم. حدس میزنم معتدل باشم . ولی تا پای عمل نرسه واقعا نمیشه فهمید در مورد خانمها

کاربری دست دو نفر است