2777
2789
عنوان

بی بی چک

264 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من از ۱بهمن کلومفین خوردم و امپول یوروفولیتروپین زدم تا ۶بهمن بعد دکتر گفت ۱۱بهمن ازمایش هورمون بدم برم مطب ازمایش رو دید دکتر گفت خوبه بهم امپول آزاد سازی زد الان امروز تست زدم این افتاد ولی دلم خوش نیس بنظرتون اثر امپوله؟؟؟؟☹️ زیر شکمم سرفه میکنم یا عطسه میکنم یهو یه تیری میکشه وحشتناک سینه هامم حساس شده ترشح سفید هم دارن موعدم هم ۲۹بهمن هس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوووووو 9روز زودتر اخه🤦‍♀️

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

عزیزم انشااله بارداری ولی صبر کنبعد موعدت بزن. تا دو هفته بعد آمپول تست درست نشون نمیده 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن