2777
2789
عنوان

خواب و رویا

120 بازدید | 16 پست

دوستان من یه حاجتی داشتم.. خیلی دعا کردم براش و به همه معصومین متوسل شدم.. چندشب پیش خواب دیدم رفتم پیش یه اقایی تا بهم از زندگیم بگه.. یهو بهم گفت اون حاجتت اتفاق میوفته و اینو امام علی میگه!... بچه ها نظرتون چیه؟

دوستم میگه از بس بهش فکر میکنی این خواب و دیدی... ولی وقتی تو خوابم اون اقا اسم امام علی رو برد انقد ...

ازدواجت جورمیشه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم چ خوب

میشه بگین چطودی متوسل شدین منم میخوام ببینم به کسی ک تو ذهنمه میرسم یان

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚

خیلی  خواب قشنگی دیدی خوابهایی ک میبینیدو لطفا بد تعبیر نکنید مطمئن باش ب حاجت دلت میرسی از طرف من ب دوستت بگو انقد بجنس نباش❤️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عزیزدلم چ خوب میشه بگین چطودی متوسل شدین منم میخوام ببینم به کسی ک تو ذهنمه میرسم یان

دعا خوندم.. نادعلی خوندم.. چله گرفتم.. نماز برای حضرت زهرا خوندم.. از ته دل خواستمش و امیدوار بودم همیشه

البته هنوز نه به باره نه به داره

بنظر شما هم خوابم یه جور الهام بود؟

دعا خوندم.. نادعلی خوندم.. چله گرفتم.. نماز برای حضرت زهرا خوندم.. از ته دل خواستمش و امیدوار بودم ه ...

ممنونم گلم

بله وقتی اسم اقا رو اوردن حتما ی الهامی بوده

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
ممنون عزیزم مهربون جان بنظر شما هم الهام بوده؟ 

همونی بوده ک بش متصل بودی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️