2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیاین🚫🚫🚫⛔⛔⛔

448 بازدید | 10 پست

شوهرم بهم خیانت جن سی کرد،. رفتم ازمایش دادم،

ازش شوهرم زگیل تنا سلی گرفتم.

الان میگه اون از من گرفته.

خیلی عوضیه، 

چیکارش کنم؟؟

میخام ازش جدا شم،، ولی از حرفاش زورم میگیره،، اینقد پرروعه ، میترسم بره این موضوع رو به خونوادش بگه، اخه فامیلیم، اونوقت همه میفهمن،دوس ندارم کسی بفهمه😞💔

شوهرت  استاده شیطونه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه برای منم این اتفاق افتاده، اینا اسمشون مرده خودشون بویی از مردونگی نبردند، از دختره قارچ تناسلی گرفت، ب من بدبختم منتقل کرد، باز میگفت تو ب من دادی، هنوزم بعد ماه ها همینو میگه😔

خدا جوابشونو بده ان شاء الله 

ببخشید ک جواب دادم.

اول از همه زودی برو دکتر و کاملا برای مداوا کاراشو انجام بده اون  دکتر احتمالا کمکت میکنه.بعدش سوال برات پیش نیامد که همسرتون مشکل داره با چشم معلومه مشکلات مرد معمولا.

امیدوارم موفق باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اول ببین شرایط طلاق داری کسی پشتت هست ، خونوادت برگردی قبولت دارن، زودتر هم فکر درمان خودت باش

بچه نداره هر طور شده طلاق بگیره آدم خیانت کار دروغگو و طلب کار چ ارزشی داره اصلا بزار همه بفهمن تو خودتو نجات بده آدم یبار بیشتر زندگی نمی کنه