2777
2789
عنوان

مادر شوهر

382 بازدید | 12 پست

کسی هست از مادر شوهرش بدش بیاد ؟مادر شوهر من تمام حقوق شوهر من دستشه و هر چی خریده به اسم مادرش زده  و شوهرم نان اورشونه خیلی برای من کم گذاشت و هیچ کدوم مراسما بجا نیاورد از شب چله تا بقیه چون  خیلی هم حسوده اگر من یه سفر برم اونم باید بره و اگرمن چیزی بخرم اونم میخره خیلی چشمش شوره و نظرش تنگ یعنی اگر شوهرم برا من طلا بخره سریع چشم میزنه  وطبقه بالا خونشون میشینم و خیلی رو مخمه راهکار بدید چکار کنم رو مخم نباشه و شوهرم حاضر نیست جدا بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خیلی خودشا خوب نشون داد کاش میفهمیدم اصلا ببینیش فک میکنی چه خانم خوبیه

وای امان از دست این ادم ها مادرشوهرمنم همینجوره خودشا مظلوم و خوب نشون میده ولی خون منو کرده تو شیشه 

نه عزیزم خیلی خودشا خوب نشون داد کاش میفهمیدم اصلا ببینیش فک میکنی چه خانم خوبیه

من نامزدم مثل شوهر شما بود،

سه روز مونده به عقد به بابام گفت من نمیتونم با این زندگی کنم تمام اختیارش با مادرشه،

مادرش هم خیلی آدم خوبی بودا ولی من از مرد بچه ننه متنفرم.

حتی آینه شمعدون و خرید عقدم کرده بودیم. 

بابام پشتمو گرفت و به هم زدیم.

۶ماه بعدشم با شوهرم نامزد کردم 

حسبی الله
افرین دقیقا اصلا به پسراش یاد داده که چیز به اسم زنتون نکنید و براشون کاری نکنید 

ببخشید اینو میگم ولی توی این دوره کسی نمیتونه به کسی چیزی رو در این حد یاد بده . شوهرت خودش میخواد این مدلی زندگی کنه . وگرنه کور که نیست مردای دیگه رو توی اجتماع نمی بینه چه جور زندگی میکنن ؟😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببخشید اینو میگم ولی توی این دوره کسی نمیتونه به کسی چیزی رو در این حد یاد بده . شوهرت خودش میخواد ا ...

چرا میبنیه شابدم شما دریت بگید  ولی من حدس میزنم  مادرش ترسونده اونا از زنا 

چرا میبنیه شابدم شما دریت بگید  ولی من حدس میزنم  مادرش ترسونده اونا از زنا

در هر حال درسته که مادر شوهرتون زن نرمالی نیست ولی از اون غیر طبیعی تر همسرتونه به نظرم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚