????☀ . من اگــر مرد بودم، دست زنی را میگرفتم... پا به پایش فصل ها را قدم میزدم و برایش از عشق و دلدادگی میگفتم تا لااقل یک دختر در دنیا از هیچ چیز نترسد! شما زن ها را نمی شناسید! زن ها ترسو اند زن ها از همه چیز می ترسند از تنهایی از دلتنگی از دیروز از فردا از زشت شدن از دیده نشدن از جایگزین شدن از تکراری شدن از پیر شدن از دوست داشته نشدن و شما برای رفع این ترس ها، نه نیازی به پول دارید نه موقعیت و نه قدرت... نه زیبایی و نه زبان بازی!!!!! کافیست فقط حریم بازوانتان راست بگوید! کافیست دوست داشتن و ماندن را بلد باشید! تقصیر شما بود که زن ها آن قدر عوض شدند... وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند! آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را، با جراحی پلاستیک تاخت زدند و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن،... وَ وَ وَ... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست... وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن،" تعادل دنیا به هم می خورَد "
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شوهر من همه نوع خوبی رو داره خوبیم با هم ولی شغل خوبی نداره ... گاهی اوقات بعضی از مردا واقعا خوبن ولی انقدر شرای طجامعه روشون تاثیر منفی داره که میبرن
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من اگه مرد بودم همه تون را دید میزدم حتی از پشت مانیتور الان که مرد نیستم ولی مادر یک مرد کوچولو هستم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊