نرگس626 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1115 عنوان دیگ مسی 98 بازدید | 8 پست سلام دو سه دفعه از دیگ مسی که تازه خریدم استفاده کردم الان داخلش اون سفیدی اول رو ندارم و سیاه شده اگه داخلش غذا بپزم سرطانزاست شرایطشو ندارم ببرم سفید کاری الان دو ساله بلا استفاده هست گفتمشاید کسی اطلاعی داشته باشه میتونم داخلشون غذا درست کنم 1401/11/21 | 05:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fffmmmrr عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 478 خودت سفیدش کن تو گوگل بزن میاره برات واسه رسیدن به حاجتم و شادی روح پدرم یه صلوات مهمونم کن ممنون♥️🙏🌹
sarvbanoo عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 نه عزیزم اشکال نداره اگه ته دیگ خراش بخوره قرمزی مس معلوم بشه اون موقع باید سفیدکاری کنی
نرگس626 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1115 نه عزیزم اشکال نداره اگه ته دیگ خراش بخوره قرمزی مس معلوم بشه اون موقع باید سفیدکاری کنی ... مرسی فداتشم شوهرم هعی میگه داخلشون برام غذا درست کن من میگم نه سیاه شده
نرگس626 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1115 خودت سفیدش کن تو گوگل بزن میاره برات اون مال پشتشه که تنیز بشه بارب و سس و... داخلشو باید حتما ببری جایی برات مثل اولش کنن
sarvbanoo عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 مرسی فداتشم شوهرم هعی میگه داخلشون برام غذا درست کن من میگم نه سیاه شده نه عزیزم معمولا مس بعد از مدتی استفاده هم نشه در اثر هوا یک مقدار سیاه میشه ولی اشکال نداره ما کرمانی هستیم ظرف مس زیاد استفاده می کنیم
sarvbanoo عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 اون مال پشتشه که تنیز بشه بارب و سس و... داخلشو باید حتما ببری جایی برات مثل اولش کنن برای پشت مس اگه قابلمه باشه چون روی حرارت می ره صرفه نداره ولی برای ظروف دیگه پذیرایی با روغن جلاسنج می تونی براقشون کنی
نرگس626 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1115 برای پشت مس اگه قابلمه باشه چون روی حرارت می ره صرفه نداره ولی برای ظروف دیگه پذیرایی با روغن جلاسنج ... مرسی عزیزم بخاطر اطلاعاتت