2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کامنتا میخوننی یکی نوشته ساعت هشت بیست دوم خب چرا اینو میگه پس چرا اخبار نمیگه اگه قابل پیش بینی ...

یعنی انقد زیاده این حرفا زلزله من همونم که تو زلزله اونموقع کرج افسردگی گرفتم و استرس شدید بیمار گونه داشتم الان به تخمدانمم نیس 🤣

تو کامنتا میخوننی یکی نوشته ساعت هشت بیست دوم خب چرا اینو میگه پس چرا اخبار نمیگه اگه قابل پیش بینی ...

با عرض معذرت چرت و پرت میگن

بله زلزله قابل پیش بینی نیست و به هیچ عنوان نمیشه از چند روز قبل وقوع یا عدم وقوعشو تعیین کرد

هر کس همچین حرفی زد و بهت زمان مشخص داد یا کم سواده یا جوگیر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تهران مطئنا زلزله خواهد اومد بهتره ک تو خواب خرگوشی نمونیم با انکار کردنش چیزی درست نمیشه

منم میدونم میاد فقط خدا کنه زود نیاد ما از این خونه بریم من بتونم گدشتمو جبران کنم خدایا اینجوری نمیرم حداقل دو سالی صبر کن منکه ارزوممه بمیرم اما اینجوری میرم جهنم باید از یکی حلالیت بگیرم 🥺

یعنی انقد زیاده این حرفا زلزله من همونم که تو زلزله اونموقع کرج افسردگی گرفتم و استرس شدید بیمار گون ...

دقیقا منم اون روزا تیک گرفته بودم یکی راهم میره تو خونه من فرار میکردم فکر میکردم بازم زلزله اس😂😂

وای منم چقد میترسیدم اون موقع مییلرزیدم یعنی 

من اصلا داعون بودم حتی یه میز اهنی سنگین خریدم اوردم خونم  شما خ میترسی این کار کن روش خوبی توشم یه سری غذا کبسول اکسیژنی چیزی بدار 🥲🥲🥲🥲 میتونی روش پارچه خوب بکشی میزش کنی مثلا