2777
2789
عنوان

تفریحات شما چیه ؟

1279 بازدید | 46 پست

من بیچاره از وقتی یادمه هیچ خوشگذرونی یا تفریحی نداشتم تا خونه بابام بودم که از همه چی محروم بودم البته خودمم اسکول بودم فقط درس میخوندم اهل دوست و رفیق هم نبودم همینم باعث شده روابط اجتماعیم کم بشه الانم نتونم با کسی دوست باشم 

الانم که شوهر کردم دوتا بچه دارم که اعصاب و روان نذاشتن برام خیلی اذیت میکنن خیلی ها خیلی 

دیگه بی پولی شوهر و گرونی و تنهایی هم که هیچ قبلا مامانم تو شهرمون بود گاهی بچه ها رو میذاشتم میرفتم با شوهرم بیزون یا باشگاه الان هیچ جا نمیشه برم با بچه ها هم میریم بیرون همش جنگ اعصاب دارم 

افسزده شدم خسته شدم دلم دلخوشی میخواد تفریح میخواد سفر میخواد بدون اعصاب خورد 

همش تو خونه میشینم یا فیلم میبینم یا تو نی نی سایتم یا کتاب میخونم 

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میریم پارک نزدیک خونه مون یه کیکی بیسکوئیتی چیزی هم میگیریم 

حتماً لازم نیست کلی برای تفریح پول خرج کنی

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
همش تو خونه میشینم یا فیلم میبینم یا تو نی نی سایتم یا کتاب میخونم 

خب من از خدامه این کار رو بکنم اما با بچه نمیشه همین الان بخدا قسم پسرم بیداره هنوز داره غر میزنه 

حالا خوب تو زندگی داری ما چی بگیم که نه ازدواج کردیم نه زندگی چهل سالمون هم شد هنوز در خم یک کوچه ایم بازهم خدارو شکر کنار همسرت بچه هات زندگی می کنی

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

اسی چقدر شرایطت مثل منه☹️☹️☹️ اما من تفریح پیدا کردم جدیدا عکاسی و خیاطی نقاشی م دوس دارم رو تابلو تفریحی می کشم زبانم سرگرمی خوبیه ها 

امتحانشون کن 

میخوام کسب درآمد  هم داشته باشم از یکیش 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میریم پارک نزدیک خونه مون یه کیکی بیسکوئیتی چیزی هم میگیریم  حتماً لازم نیست کلی برای تفریح پو ...

با بچه ؟ همش باید دنبالشون باشی که برای خودت آدم نمیشه دو دقیقه ریلکس کنه 

شبها هیئت پنجشنبه ها اکثرا بهشت زهرا دو روز در هفته هم خونه مامان باباها.هیئت به نظرم واسه بچه دارا خیلی خوبه بچه رو میبرن اونجا دوست پیدا میکنه با بچه های دیگه بازی میکنه اعصاب مامانه هم یذره استراحت میکنه