2777
2789
عنوان

کدوم انیمه ساز؟

99 بازدید | 13 پست

کدوم انیمه ساز رو دوست دارید؟ یکی رو بگید که بیشتر از همه دوستش دارید کارش رو
من خودم هایائو میازاکی رو دوست دارم به خاطر درس هایی که از انیمه هاش یاد گرفتم خیلی سطح فکر بالایی میخواد انیمه هاش که من خیلی هاشو متوجه نمیشم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسمش چیه ؟ چجوریه مگه نویسندشش

نه اون شخصیتی که توی دفترچه مرگ بود همون اصلیه کلا آدم روانی بود همرو راحت گول میزد میکشت پس قطعا نویسنده مانگا از اون خطرناکتره که همچین چیزی نوشته و بعد کشیده کشیدنش مهم نیست همون متنش(اول مانگاست بعد از روی بهترینا انیمه میسازن)

نه اون شخصیتی که توی دفترچه مرگ بود همون اصلیه کلا آدم روانی بود همرو راحت گول میزد میکشت پس قطعا نو ...

میدونم 

ولی ربطی نداره 

یعنی هر کرکتری که دیوونس نویسنده هم دیوونس؟ 

چه باحال، هیچ وقت فکر نمی کردم انیمه سازها رو هم کسی بشناسه، من فقط کارگردان و بازیگر هالیوودی میشنا ...

منم اسم انیمه سازارو زیاد بلد نیستم همینیم که گفتم چون همه انیمه هاشو دیدم و واقعا هم زیباست هم مفهوم داره مثل انیمه 5 سانتیمتر نیست  فکر کنم همین بود...
من که کلا اسم بازیگرا و کارگردانای هالیوود رو بلد نیستم

ماکوتو شینکای خیلی خوبه :′)

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴