2777
2789
عنوان

خواهرم یه هفته است مهاجرت کرده

6578 بازدید | 105 پست

خواهرم ودختر ۷ سالش یه هفته پیش رفتن کانادا،شوهرش ایرانه قراره کاراش رو بکنه بره پیششون،اما هر وقت باهاش تماس میگیرم حس میکنم ناراحته،تو عکسا غمگینه ،مامانم هم همین حس رو داره ،یعنی پشیمونه؟یا دلتنگ؟

حتما عادت نکرده به جو جدید

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگه ممکنه پشیمونم باشه بهرحال سخته

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
نگرانشم ،معمولا هفته اول شاد هستند و هیجان زده ،ابن همش از مکالمه تلفنی و تصویری فرار میکنه

نه همه مثل هم نیستن 

روزای اول مهاجرت سخته کلا 

دلتنگ خاطرات میشی و خانواده و کشور و همه چیز 

من از شهرم مهاجرت کردم تهران یک ماه اول داغون بودم دیگه چه برسه بری یک کشور دیگه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
آخه هفته اول باید براش هیجان انگیز باشه همون روز که رسید خیلی داغون بود گفتیم خوابش به هم ریخته ،اما ...

واقعا طبیعیه 

من خودم از مهاجرت فرار میکنم همیشه اونم بخاطر اینکه دیگه حوصله ی عادت کردن به چیزای جدید ندارم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•