elhamrr مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 218 عنوان طلا 175 بازدید | 14 پست سلامدوستان به کمکتون خیلی نیاز دارم این چندروز مهمون داشتم و یه تیکه طلام الان نیس نمیدونم چیکار کنم ، اخه چجوری بهش بگمیا اصلا برنداشته با زباله ها رفته بیروندارم دیوونه میشم شما تو این شرایط چیکار میکردین 1401/11/21 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elhamrr مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 218 الان مالِت رفته اگر چيزي بگي هم مالت ميره هم آبروت درسته ولی یجوری بشه بدونه من میدونم طلام گم شده اخه
elhamrr مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 218 اول خونتو خوب بگرد طلات کجا بود گشتم همه جارو فقط چون پیچیده بودم به دستمال کاغذی و تو کیسه فریزر گزاشته بودم شک میکنم نکنه با زباله ها بره
mhmordadi عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1231 گشتم همه جارو فقط چون پیچیده بودم به دستمال کاغذی و تو کیسه فریزر گزاشته بودم شک میکنم نکنه با زباله ... چرا لای دستمال کاغذی؟ چرا تو فریزر😐😐عزیزم طلاهاتو بزار یه جای مطمئن، مهمونت بچه داشت؟ اگه داشته احتمالا بچه ها برداشتن انداختن جایی، دم عیدم هست خونه تکونی کن حساابی همه جارو بگرد انشالله پیدا میشهیبار گردنی همسایه ما افتاده بود کنار تختش فک میکرد گم شده بنده خدا همههه جاروگشت پیدا نکرد دیگه بیخیالش شده بود بعد چند ماه خونه تکونی کردنی پیداش کرد
elhamrr مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 218 چرا لای دستمال کاغذی؟ چرا تو فریزر😐😐عزیزم طلاهاتو بزار یه جای مطمئن، مهمونت بچه داشت؟ اگه داشته اح ... خدا کنه پیدا شه واقعا اعصابمو ریخته بهم
mhmordadi عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1231 خدا کنه پیدا شه واقعا اعصابمو ریخته بهم انشالله پیدا میشه