2789
عنوان

خاطرات آمپولی😂😂

63694 بازدید | 95 پست

اگه خاطره ای دارید از امپول زدن بگید بخندیم دور هم، خودم بچه بودم حدودا ۶سالم بود مامانم بردم دکتر، مطب تو یه زیر زمین بود وقتی فهمیدم میخوان آمپولم بزنن پا گذاشتم به فرار ولی کفشم موند رو پله برگشتم کفشمو بپوشم که دستگیرم کردن🤣🤣 سیندرلا این مدلی دیده بودین؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یبار باشوهرم‌بحثم‌شد خودم‌زدم ب سرگیجه رفتم دکتر دکتر نفهم۴تاامپول برام‌نوشتدهمونلحظه تزریق کرد هیچوقت نفهمیدم  چرا۴تا اصلا مشکلم چی بود😑😑😑

دیروز رفتم دکتر ویتامین بزنم ی دختر حدود۱۶ب بالا بیمارستان گذاشته بود رو‌سرش بخاطر ی امپول ساده به دستش انق‌در گریه و‌جیغ‌ک‌مامانش‌کلی فحشش داد ولش کرد تو‌بیمارستان‌رفت اینم خودشرفت😂

همسر سابقم میخواست امپول بزنه، انقد با مامانم دنبالم کردن که از اخر پنی سیلین سفت شد داخل سرنگ 😂. 

یبارم مامانم سرمو گرفته بود. خواهرم پاهامو. شوهرم یه جوری امپول زد فک کردم از اونور دراومد 😬 داد زدم گفتن سفت کنی میشکنه میره سمت قلبت. منم شل کردم ولی از عمد شوهرم اروم اروم میزد 😐مررردم

وای من سه شب پیش رفتم دکتر سه تا آمپول داد یکیش ویتامین سی بزرگا بود خیلییییی درد داشت😰

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

تا قبل دراز شدنم  برا امپول 

ب پرستار میگم 

اروم میزنی دیگ اره؟ مطمئن باشم؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

۲۱ سالمه هنوز میترسم 

یکی بگه بتامتازون درد داره ؟ راستشو بگید من طاقت شنیدنشو دارم😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛