2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 43 پست
معیارای همه یکی نیس وقتی دختره توی خونه باباش خرج ماهانه خودش تنها ۶ ۷ میلیون بوده و توی پر بزرگ شد ...

والا منم تک فرزندم خونه بابامم تو پر قو بزرگ شدم هر چی خواستم برام فراهم کردن اما شرایط جامعه و گرونی رو درک میکنم توقع بیخود و بیجا از یه پسر جوون ندارم

تازه بماند که پول همه چیز نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم خوبه بابای من ۶ تومن میگیره

ابجی پر توقع تیستم ولی خب من میخوام راه دور برم باید ارزش داشته باشه اونجا نمی‌خوام دور از خانوادم سختی پول بکشم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
خلاصه سطح زندگی ها فرقمیکنی خونه پدرت مورفه تری شاید نه

خداروشکر خوبه من کلا مستقلم سه ساله رو پای خودمم ب لطف خدا 

والا منم تک فرزندم خونه بابامم تو پر قو بزرگ شدم هر چی خواستم برام فراهم کردن اما شرایط جامعه و گرون ...

اره دگ اماکلا زندگی بامشکلات مالی هم سخته

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
اره دگ اماکلا زندگی بامشکلات مالی هم سخته

درسته اما مثلا در مورد استارتر به نظرم درامد پسره خوبه و به جای اینکه به درامد فکر کنه باید بیشتر به این فکر کنه ایا میتونه راه دور و غربت رو تحمل کنه یا نه 

درسته اما مثلا در مورد استارتر به نظرم درامد پسره خوبه و به جای اینکه به درامد فکر کنه باید بیشتر به ...

قطعامیتونه ک ب سوالات دیگ مشغوله

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
درسته اما مثلا در مورد استارتر به نظرم درامد پسره خوبه و به جای اینکه به درامد فکر کنه باید بیشتر به ...

دیگ مجبورم تحمل کنم دیگ اگ بیاد اینجا حقوقش خیلییی کم تر میشه