2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 43 پست
معیارای همه یکی نیس وقتی دختره توی خونه باباش خرج ماهانه خودش تنها ۶ ۷ میلیون بوده و توی پر بزرگ شد ...

والا منم تک فرزندم خونه بابامم تو پر قو بزرگ شدم هر چی خواستم برام فراهم کردن اما شرایط جامعه و گرونی رو درک میکنم توقع بیخود و بیجا از یه پسر جوون ندارم

تازه بماند که پول همه چیز نیست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگم خوبه بابای من ۶ تومن میگیره

ابجی پر توقع تیستم ولی خب من میخوام راه دور برم باید ارزش داشته باشه اونجا نمی‌خوام دور از خانوادم سختی پول بکشم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
خلاصه سطح زندگی ها فرقمیکنی خونه پدرت مورفه تری شاید نه

خداروشکر خوبه من کلا مستقلم سه ساله رو پای خودمم ب لطف خدا 

والا منم تک فرزندم خونه بابامم تو پر قو بزرگ شدم هر چی خواستم برام فراهم کردن اما شرایط جامعه و گرون ...

اره دگ اماکلا زندگی بامشکلات مالی هم سخته

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
اره دگ اماکلا زندگی بامشکلات مالی هم سخته

درسته اما مثلا در مورد استارتر به نظرم درامد پسره خوبه و به جای اینکه به درامد فکر کنه باید بیشتر به این فکر کنه ایا میتونه راه دور و غربت رو تحمل کنه یا نه 

درسته اما مثلا در مورد استارتر به نظرم درامد پسره خوبه و به جای اینکه به درامد فکر کنه باید بیشتر به ...

قطعامیتونه ک ب سوالات دیگ مشغوله

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
درسته اما مثلا در مورد استارتر به نظرم درامد پسره خوبه و به جای اینکه به درامد فکر کنه باید بیشتر به ...

دیگ مجبورم تحمل کنم دیگ اگ بیاد اینجا حقوقش خیلییی کم تر میشه