2777
2789
عنوان

سرفه شدید

7990 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من تقریبا 2 هفتس ک مریض شدم ولی 1 هفته اخیر خیلی بیشتر شده سرماخوردگیم خیلیییی سرفه میکنم شبا بیشتر میش 3 بارم دکتر رفتم اما درس بشو نیس ب نظرتون چیکار کنم سرفم خوب بشه اصلا شبا نمیتونم بخوابم😕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عسل بخور شبا ی قاشق بعد بخاب

روزم آبلیمو عسل

یادت باشه این عفونت فقط با خوردن مایعات گرم زیاد دفع میشه روزی سه بار آب گرم آبلیمو عسل شبم خابیدنی ی قاشق عسل

البته برا اونایی ک دیابت ندارن

عسل بخور شبا ی قاشق بعد بخاب روزم آبلیمو عسل یادت باشه این عفونت فقط با خوردن مایعات گرم زیاد دفع ...

آویشن پونه گلو رو خشک میکنن ولی چرک خشک کن قوی هستن عسل گلو و سینه رو لطیف میکنه البته خالیش

عسل بخور شبا ی قاشق بعد بخاب روزم آبلیمو عسل یادت باشه این عفونت فقط با خوردن مایعات گرم زیاد دفع ...

اتفاقا همین الان ی قاشق عسل خوردم اما بازم سرفه دارم 

فک کنم ب خاطر اینکه بعد عسل ی لیوان خوردم ک تاثیری نداشته ن؟

اره ولی بنظر بیشتر از سرماخوردگیه چشام چرک میکنه ابریزش بینی دارم گوشام میگیره بدنم درد میکنه اصلا ی ...

آلرژی به چیزی نداری ؟ اولین بارته چون من خودم سالهاست مشکل سینوزیت دارم و حتی عمل هم کردم ولی الرژی شدید به الودکی هوا ،بوی بنزین ،حتی بوی سیگار دارم و سیتریزین و فکسوفنادین مصرف میکنم اها توسرما و توی باد اشک از چشام جاری میشه خلط دارم اینا علایم منه که با هیچ دوادکتری اکط نشد ولی خودم ی کارهایی میکنم عود نکنه .