2777
2789
عنوان

خونه تکونی

167 بازدید | 16 پست

این روزا ک سرکار نمیرم دادم خونه تکونی میکنم

وایه چقد کار هست

بچمم کوچیکه نمیراره 

گاهی خیلی ریخت و پاش میشه 

مجبورم ذره ذره کار کنم

شماها ایده هاتون چیه برا خونه تکونی

ایده ای ندارم 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرروزیه کابینت یا دوتا کابینتو تمیزکن.بعد یک هفته تموم میشه.بعد برو سراغ کمدلباسا بعدم رختخوابا.البته من لباسا رو همیشه آخر سر مرتب میکنم چون همیشه مرتبن همینجوری یه کوچولو مرتبشون میکنمو لباسای خیلی گرمو جمع میکنم.روزای آخرم حمومو دستشویی رو اساسی میشورم با راهرو وحیاط.بعدم که سفره میچینم😍فرشاتم اگه نیاز به شستن داره از الان بده که شلوغ نباشه

💜خدابامن است💜

من خونه تکونیم تمام شد یهو همه جا رو بهم نزدم اول آشپزخونه رو تمیز کردم وقتی تمام شد یکی یکی اتاقا رو....موقعی که شروع کردم هوای شمال بهاری شده بود یکی دو هفته همینطوری بود لذت بخش بود واسم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
هرروزیه کابینت یا دوتا کابینتو تمیزکن.بعد یک هفته تموم میشه.بعد برو سراغ کمدلباسا بعدم رختخوابا.البت ...

تقریبا خونم تمیره

مثلا خاهرم میگه تو نیازی ب خونا تکونی نداری

یا مادرشوهرم نیگه شما ک کار خاصینداری

ولی خوب من باز همه چی را میخام تمیز کنم

فرشام رو فرشی داره تو سالن 

برا عید روفرشی ها را میشورم دیگه نمی ندازم

من خونه تکونیم تمام شد یهو همه جا رو بهم نزدم اول آشپزخونه رو تمیز کردم وقتی تمام شد یکی یکی اتاقا ر ...

من مشکلم اینه با بچه کوچیک نمیشه

شوعرمم این روزا کار داره وقت نمیکنه ک مواظب بچه باشه

منم قطه چکونی کار میکنم

تقریبا خونم تمیره مثلا خاهرم میگه تو نیازی ب خونا تکونی نداری یا مادرشوهرم نیگه شما ک کار خاصیندار ...

خب منم دقیقا همینم وهرسال کلی خودمو اذیت میکنم خونمم هیچ فرقی نمیکنه چون تمیزه😁امسال هیچکارنمیکنم همون تمیزکاری همیشگی

💜خدابامن است💜

خب منم دقیقا همینم وهرسال کلی خودمو اذیت میکنم خونمم هیچ فرقی نمیکنه چون تمیزه😁امسال هیچکارنمیکنم ه ...

مثلا من کمدا را تمیز کردم دستمال تمیز تمیز بود 

ولی وقتی روی کمد راپک کردم کلی خاک بود ب نظزم نیازه