2777
2789
عنوان

مزووووون

81 بازدید | 7 پست

دوستان من دارم درس میخونم رشتم طراحی دوخته ینی هم در اینده میتونم طراح لباس بشم هم لباس بدوزم 

دعا میکنید برام در اینده به چیزی که میخوام برسم 

بعد اینکه ۲ میلیارد دارم بابام میگه خونه بخر باهاش ولی خودم میخوام مزون بزنم میخواستم بدونم چقد سرمایه نیازه بزارم روش 

حتما حتما خونه بخر و بعد رهن و اجاره بده خونه رو یه کسب و کار راه بنداز

اخه عزیزم خونه بخرم با پول رهنش نمیتونم هیچ کسب و کاری راه بندازم مخصوصا مزون چون مزون سرمایه زیادی میخواد بابام تا ۳ ملیارد میتونهدکمکم کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم خونه بخرم با پول رهنش نمیتونم هیچ کسب و کاری راه بندازم مخصوصا مزون چون مزون سرمایه زیادی ...

ی هم میتونم ۲ میارد از بابام بگیرم ۱ از مامانم 

شروع کار ، خرج زیاد نتراش واسه خودت، بذار مدتی کار کن یه مزون معروف و شناخته شده تجربه کسب کن ، و بعد کم کم کار خودتو شروع و گسترش بده

یا اینکه یه مغازه یا محیط واسه کارگاه بخر اینم خوبه

ما مزون داشتیم چند سال پیش جنس از تولیدی معتبر می آوردیم و اتفاقا فروش خوب داشتیم اما بعد از ریاست روحانی تورم شدید اومد و پولی که بابت رهن مغازه داده بودیم و کلی هزینه جانبی همش ضرر شد ، خونه می خریدیم الان خونه ها همزمان با تورم افزایش قیمت داشت، خلاصه جمش کردیم

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت
شروع کار ، خرج زیاد نتراش واسه خودت، بذار مدتی کار کن یه مزون معروف و شناخته شده تجربه کسب کن ، و بع ...

عشقم مزونی که خودتون میدوختید داشتید من دلم میخواد مزون لباس عروس بزنم چقد سرمایه میخواد بنظرت 

عشقم مزونی که خودتون میدوختید داشتید من دلم میخواد مزون لباس عروس بزنم چقد سرمایه میخواد بنظرت 

نمی دونم فدات، برو چندتا مزون معروف شهرتون و پرس و جو کن از شخصی که صادقانه بهت مشاوره بده، بعضی خانم احساس کنند رقیب می شی شاید زیر دلتو خالی کنن

مزون عروسم عالی موفق باشی گلم🌹🌹یه چیزی و یادت باشه نشانه آدم های موفق »» پیگیری مستمر و تلاشه

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت