2777
2789
عنوان

🛑حق الناس🛑

193 بازدید | 12 پست

🌸🍃«بسته ی معنوی هر شب»🍃🌸

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

👈*ختم ویژه حق الناس و ردِ مظالم*👉

به نیابت از همه کسانی که به ما و پدر و مادر و جمیع امواتمان( غیبتشون کردیم یا حقی از آنها به گردنمون مانده و ندانسته وناخواسته کاری و یا حرفی ویا عملی و ......انجام دادیم و باعث ناراحتی شون شدیم ان شاءالله در این دنیا واخرتمون از ما بگذرند و ما رو ببخشند ) ادای دین کنیم تا بار سنگینی از حق الناس از روی دوشمان برداشته شود. ان شااللّه

۱۰۰ صلوات 🌹✅

۷۰ استغفرالله بدون ربی و اتوب علیه🌹✅

۱ آیت الکرسی🌹✅

🌷  #دعای_رد_مظالم

⭕️ یا نُورَ السَّمَوَاتِ وَ الارض یَا غَوْثِ الْمُسْتَغِیثِینَ وَ یَا جَارٍ المُستَجیرینَ أَنْتَ الْمُنْزِلُ بِكَ كُلُّ حَاجَّةٍ أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ الیكَ مِنْ مَظَالِمٍ كَثِیرةٍ لِعِبَادِكَ قَبْلِى اللَّهُمَّ فَاَیُّما عَبْدٍ مِنْ عَبِیدِكَ أَوْ أُمَّةٍ مِنَ اِمائِکَ كَانَتْ لَهُ قِبَلِى مَظلِمَةٌ ظَلَمَتُهَا اِیّاهُ فِى نَفْسِهِ أَوْ فِى عِرْضِهِ أَوْ فِى مَالِهِ أَوْ فِى أَهْلِهِ وَ وَلَدِهِ أَوْ غَیْبَةٍ اِغْتَبْتُهُ بِهَا أَوْ تَحَامُلِ عَلَیْهِ بِمِیلٍ أَوْ هَوًى أَوْ اَنْفِةٍ أَوْ حَمِیَّةٍ أَوْ رِیَاءٍ أَوْ عَصَبِیَّةٍ غَائِباً كَانَ أَوْ شَاهِداً حَیّاً كَانَ أَوْ مَیِّتاً فَقَصُرَتْ یَدى وَ ضَاقَ وُسعى عَنْ رَدَّهَا الیه وَ أَتَحَلَّلَ مِنْهُ فَاَسئَلُكَ یَا مَنْ یَمْلِكُ الْحَاجَاتِ وَ هِىَ مُستَجیبَةُ بِمَشِیَّتِهِ وَ مُسرِعَةُ الَىَّ اِرادَتِهِ انَّ تُصَلَّى عَلَى مُحَمَّدٍ وَ ال مُحَمَّدٍ وَ انَّ تُرْضِیهُ عَنَى بِمَا شِئْتَ مِنَ خَزَائِنِ رَحْمَتِكَ ثُمَّ هَبْ لِى مِنْ لَدُنْكَ رَحِمَةً انّْهَ لَا یَنْقُصُكَ المَغفِرَةُ وَ لَا یَضُرُّك المَوهِبَةُ رَبِّ أَكْرَمَنِى بِرَحْمَتِكَ وَ لَا تُهینى بِذُنُوبِى أَنَّكَ وَاسِعُ المَغفِرَةٍ یَا ارْحَمَ الرَّاحِمِین.

🔮گـــروه انــــــصــار الـــــمـــهدی عـــج🔮

اللهم عجل لولیک الفرج

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حق الناس توبه نداره ، یا باید طرف و پیداش کنی حقش و ادا کنی یا اگر پیدا نکردی یا ترسیدی زندگی بهم بخوره رد مظالم بدی

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

درود بر شما ..

رحمت بر جمیع اموات و اسیران خاک

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اونایی ک دل مارو شکستن چی قلبمون هزار تیکس از همه خوردیم  

بگذر 

دلت رو صاف کن میدونم یه موقع ها  خیلی خیلی سخته 

مطمئن باش خدای بالا سر شاهد و ناظر بر اعمال هست

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

یاد جاریم افتادم، هزار حرف بار من میکرد که شب ها با گریه میخوابیدم، 

بعد پارسال گفت من بخاطر حرف هایی که بهت زدم قبلا،نماز فلان خوندم و دعای فلان و توبه کردم!

خب بگو توبه ات تو سرت بخوره!

حق الناس توبه نداره! باید از خود شخص حلالیت بگیری 

حسبی الله
💋❤🌹 این مطلب مال یه گروه مذهبی تو ایتا که من عضوشم اینم  لینکش اگه خواستی https://eitaa.co ...

مرسی

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟