2777
2789
عنوان

پشیمون شدم...

201 بازدید | 12 پست

سلام با زن داداشم درد و دل کردم و از خانواده شوهرم گفتم الان مثل چی پشیمون شدم آخه چه کاری بود کردم حالا که فکرش میکنم چند سال پیش هم حرفی بهش زدم که رفت به همه گفت نمیدونم چرا یادم رفته بود باز هم پیشش حرف زدم،چیکار کنم حالا اعصابم خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی بهش گفتم همش خودخوری میکنم حالا خوشحال شده که خانواده شوهرم باهام چه جوری رفتار میکنن

خیلی سخته آدم یهو نیاز به یکی پیدامیکنه درد دل کنه خدانکنه دشمنت کنار باشه ياهو آدم زیاد حرف ميزنه نگفتنی ها رامیگه تو شرایطت بودم

خیلی سخته آدم یهو نیاز به یکی پیدامیکنه درد دل کنه خدانکنه دشمنت کنار باشه ياهو آدم زیاد حرف ميزنه ن ...

خیلی بد شد کاشکی حرف نزده بودم حالا با آدم درستی هم حرف نزدم

خواهرانه ميگم براینکه حتی مادرت خواهرت هم درددل نکن من با گلهام درد ودل میکنم اونقدر آروم میشم همه فک میکنن خوشبخترينم چون توسینم دردی نميمونه نگفته تاکسی بگم، این کار رو امتحان کن انشاله جواب بده 

خواهرانه ميگم براینکه حتی مادرت خواهرت هم درددل نکن من با گلهام درد ودل میکنم اونقدر آروم میشم همه ف ...

آره واقعا،حالا گفتم چی چیکار کنم خدا کنه به کسی نگه

آره واقعا،حالا گفتم چی چیکار کنم خدا کنه به کسی نگه

عزیزم نگران نباش دیگه ایشالا چیزی نمیشه🫂❤️

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
پشت دستمو داغ میکنم دیگه واسه کسی درد و دل نکنم

عزیزم طبیعیه خودتو مقصر ندون 

به هرحال هممون ادمیم نیاز داریم صحبت کنیم 

اگه توان مالیشو داری برو پیش روانشناس هر چند وقت یکبار که بتونی درد دل کنی 

اگه هم نه اینجا میتونی حرف بزنی خودتو خالی کنی♥️

عزیزم طبیعیه خودتو مقصر ندون  به هرحال هممون ادمیم نیاز داریم صحبت کنیم  اگه توان مالیشو ...

آره واقعا بهتر از اینه که بری پیش هرکسی حرف بزنی بعد هم همش بترسی چه فکری در موردت می‌کنه یا بره به کسی بگه

آره واقعا بهتر از اینه که بری پیش هرکسی حرف بزنی بعد هم همش بترسی چه فکری در موردت می‌کنه یا بره به ...

❤️❤️