2777
2789
عنوان

گوشت اضافه و رد قهوه ای تیغ

1359 بازدید | 24 پست

بر و بچز میگم که من تقریبا ۱ ماه پیش ر.گ که زدم، البته مچ دستم نبود، بالاتر بود ولی رو رگ بود

بیمارستان نرفتم و بخیه نزدم فقط یه مدت با گاز استریل و باند دوستام میبستن اونم به زور و هروقت گاز رو عوض میکردم خون فواره میزد...

خلاصه با چسب بخیه جعمش کردن ولی چون دیر چسبو زدن، گوشه اضافه درآورده و برجسته شده

ردای قبلی هم  قهوه ای شده کاملا مشخصه..

چجوری تو خونه از بین ببرم؟

یا حتی بگین چجوری جعمش کنم کسی نفهمه یا اگه فهمیدن چ بهانه ای بیارم 🗿

مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بعدا بخاطر اینکار  حتی بهت گواهینامه هم نمیدن . میدونی حتی شغل دولتی هم گزینش نمیشی ؟؟

چرا؟ خب از کجا میفهمن؟

اگه از بین ببرمش که نمیفهمن...

شغل دولتی بخوام برم از کجا میخوان ببینن..

رو مچ نیست که ضایع باشه رو ساعده

حالا راهکار بدین این بلاها سرم نیاد

این همه آدم اینجورین یعنی باید قید شغل و گواهینامه رو زد؟

برجستگی هم از بین میبره؟ چون توی برجستگی یه سری رگ های کوچولوی قرمز هست بعد قیمت دارین؟

اره عزیزم همون برجستگی رو خوب میکنه دیگه 

قیمتش بالا نیست زیر 100 تومن هستش 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
مرسی عزیزم.. فقط نگرانم اگه گیر نیاوردم چه بهانه ای بیارم و چطوری بپوشونمش

نه بابا توی همه ی داروخانه ها به راحتی پیدا میشه خیلی عالیه خیلی زیاد بزنی خودت متوجه میشی 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
چرا؟ خب از کجا میفهمن؟ اگه از بین ببرمش که نمیفهمن... شغل دولتی بخوام برم از کجا میخوان ببینن.. ر ...

چک میکنند . بخدا راست میگم .‌ تحقیق کن و پرس و جو متوجه میشی . چرا خودت رو خط خطی میکنی خوب .‌ واسه جلب توجه سعی کن . درس هات رو خوب بخونی . سعی کن به بقیه کمک کنی . خلاصه این راهش نیست دخترم .‌بعد ها حتی جوابی برای همسر و بچه هات نخواهی داشت 

چک میکنند . بخدا راست میگم .‌ تحقیق کن و پرس و جو متوجه میشی . چرا خودت رو خط خطی میکنی خوب .‌ واسه ...

قصدم جلب توجه نبود چون کسی نفهمید بعدم فقط دوستام فهمیدن که اصلا مهم نبود و میدونستم مهم نیست

حالا دلیلش مهم نیست