2777
2789
خب اینجوری که همه مردا دوقطبی هستن تازه گاهی چند قطبی

مرداکه فقط بابامو میشناسم😂

اونم نه اینجوری نیس مگر اینکه دلیل داشته باشه

مثلا خانوادش جای دورن دلش تنگ شه بهونه میگیره غر میزنه

ولی حالش خوب باشه همه چی عالیه

شوهرم بیماری دو قطبی داره سالی دوبار حالش بد میشه ولی درکل خوبه .اون سالی دوبار هم فقط خودش اذیت میش ...

حالش بد میشه یعنی چجوری میشه؟؟ لطفا بگو عزیزم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیم میگف یهو میگه من خدام پیغمبرمو... 

نه 

اونا اسکیزوفرنی اند

دو قطبیا از اینا نمیگن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

مرداکه فقط بابامو میشناسم😂 اونم نه اینجوری نیس مگر اینکه دلیل داشته باشه مثلا خانوادش جای دورن دل ...

ایشالا بعد ازدواج یه مرد تک قطبی اونم قطب خوب

به پستت بخوره

ولی من هرچی دیدم ۱۰ قطبی بودن

کلا درگیرن😄😄

به امید خبر آزادی همه زندانیان نابحق در بند🕊به امید یه روز خوب🕊❤️
نهههه خدایی ازدواج نه میترسم از ازدواج کردن😂خیلی مسئولیت سختیه

مسئولیت بله

ولی تنهایی مختص خداست

و ازدواج سختی های خودشو داره

اما اگه ازدواج عاقلانه و موفقی ایشالا داشته باشی

واست آرامش میاره

بازم‌میگم غیر ممکنه تنش های خودشو نداشته باشه

ولی مجرد بودنم بدون مشکل نیس

به هرحال آرزو میکنم بهترین ها سر راه زندگیت قرار بگیره عزیرم😊🌹

به امید خبر آزادی همه زندانیان نابحق در بند🕊به امید یه روز خوب🕊❤️

باید تحت درمان باشن. اگر درست پیش ببرن درمانشون رو آره میتونن خوب زندگی کنن و غلبه کنن به علائمی که دارن. اطرافیان هم باید کمکشون کنن و درکشون کنن. من از نزدیکانم اختلال دوقطبی داشت و ما نمیدونستیم تا بردیمش پیش مشاور. الان بعد از یکسال درمان و پیگیری خیلی بهتر شده. پزشکشم دکتر ناصر مهاجرانی بود خیلی کمکمون کردن

من دوقطبی بودم  بعضی وقتا تا مرز خودکشی میرفتم یادمه یبار ۹ تا کلونازپام خوردم آخرشم مجبور شد ...

عزیزم چه جوری به خودت کمک کردی؟

همسر منم گفتن دوقطبی هست. چیکار کنم بهتر باشه براش؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم چه جوری به خودت کمک کردی؟ همسر منم گفتن دوقطبی هست. چیکار کنم بهتر باشه براش؟

باور کن خیلی طول کشید تا بهتر شدم از اینکه همه دلشون برام میسوخت بدم میومد از کنکور همه چی عقب موندم نمیتونستم مدرسه برم صبح تا شب توی خواب بودم و هروقت هم بیدار بودم عین جنازه ...قرصام رو قطع کردم برای خودم وقت میزاشتم خرید میرفتم با چیزای خیلی کوچیک به خودم امید دادم با واقعیت زندگیم و مشکلم کنار اومدم و پذیرفتم که هیچوقت قرار نیست مثل بقیه باشم.. خیلی عذاب کشیدم روزی نبود که اشک نریزم و زجه نزنم الانم از لحاظ روحی خوب نیستم ولی حاضرم بمیرم ولی قرص مصرف نکنم 

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
عزیزم چه جوری به خودت کمک کردی؟ همسر منم گفتن دوقطبی هست. چیکار کنم بهتر باشه براش؟

خدا به همسرتون سلامتی بده

بنظرم خیلی بهش توجه کنین و وقت بزارین این تنها چیزیه که اون وقتا خیلی بهش احتیاج داشتم

من وقتایی که حالم بد بود قرص میخوردم و میخوابیدم ولی وقتی بیدار میشدم حالم از اولم بدتر میشد هیچ چیزی بدتر از قرص اعصاب نیست

خدا به همسرتون سلامتی بده بنظرم خیلی بهش توجه کنین و وقت بزارین این تنها چیزیه که اون وقتا خیلی بهش ...

ممنون عزیزم. انشالله خداوند به شما هم سلامتی بده. ممنونم از راهنماییت. من سعی میکنم کنارش باشم و اذیتش نکنم. امیدوارم خدا کمکمون کنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ممنون عزیزم. انشالله خداوند به شما هم سلامتی بده. ممنونم از راهنماییت. من سعی میکنم کنارش باشم و اذی ...

خیلی ممنون

ایشااله که خیلی زود خوب میشن ❤