2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین باری که اینطوری شدی کی بود و سر چه موضوعی بود؟ و علایم بدنیت چی بود ؟

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
آخرین باری که اینطوری شدی کی بود و سر چه موضوعی بود؟ و علایم بدنیت چی بود ؟

چند ساله اینجوریم

مثلا یه امتحان سخت دارم میشینم یه جا 

ذهنم و افکار انقدر سریع میشه که لحظه ی حالو فراموش میکنم

هیچ کاری ام نمیتونم انجام بدم

ممکنه صبح برم تو اتاق تا شب بشینم یه گوشه

._.

چند ساله اینجوریم مثلا یه امتحان سخت دارم میشینم یه جا  ذهنم و افکار انقدر سریع میشه که لحظه ...

ببین باید اول افکارت بررسی کنی، بعد احساس و هیجان، بعد رفتار، افکار منفی تولید هیجان منفی( در مورد مثالی که زدی مثلا تولید نگرانی ) میکنه، رفتارت منفعلانه میشه یه گوشه نشستن.اول افکارت رو بررسی کن ببین چه افکاری سراغت میاد بهش میگن افکار اتوماتیک منفی، بعد احساسی که ایجاد می‌کنه ( مثل, غم، نگرانی، ترس، یا چی...) بعد رفتار و عملکردت بررسی میشه که همون رفتار منفعلانه بی حرکتی رو انجام میدی، 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

من روانشناسم عزیزم، دارم بهت توضیح میدم...

روانشناس بالینی یعنی چی؟

یه جور روانکاوی مدرنه،مشکلت رو از ریشه پیدا میکنه،اگه دارو نیاز داشته باشی به روانپزشک معرفیت میکنه و اگه نداشته باشی با یه سری تمرین کمکت میکنه تا در مواقع حساس بتونی با مشکلت کنار بیای

ولی مشاور فقط با صحبت کردن کمکت میکنه که خیلی تخصصی نیست.

اگه از من میشنوی به هر روشی که شده کلا استرس وارد زندگیت نکن.

جسارت نباشه،شما چند سالتونه؟

یه جور روانکاوی مدرنه،مشکلت رو از ریشه پیدا میکنه،اگه دارو نیاز داشته باشی به روانپزشک معرفیت میکنه ...

خیلی ممنون

۲۲ سالمه

اینجور که میگید روانشناس معمولی با بالینی فرق داره

._.

ممنون عزیزم که وقت میزاری❤❤ میشه درخواست بدم؟

بله حتما 

یعنی افکارمو رو کاغذ بنویسم؟

بابد اول دربیارید ببینیم چه افکاری سراغت میاد، و بعد تعیین نوع هیجانت، و سپس رفتار، علایم بدنیتم باید بررسی بشه، و اینکه این روشی که استفاده می‌کنی یه نوع عادت تکراری شده باید عادت صحیحی برای مقابله با استرست جایگزین کنی، شما در واقع فرار از انجام کار ومسئولیت رو انتخاب کردی شیوه اجتنابی