2777
2789

شوهرم شب سرکار موند زنه دوستش اومدن دنبالم رفتم خونه ی اونا یکمی نشستم.زنه هی شوهره منو میکوبید سر شوهرش میگف چقد مرده تمیزیه همش ب خودش میرسه بعدش برمیگشت بمن چشمک میزد ک من فک کنم شوخیه جدی نگیرم.

بعدش برگشت ب شوهرش گف اون خیلی خوشگله کلی دختر بهش پا میدن ولی تو نه بعد بازم بمن چشمک زد اخرش شوهرش برگشت بمن نگا کرد گف خب جاهاتونو بیاین یروز عوض کنین .

اصلا اون لحظه انگار یه اب داغ ریخت رو سرم منم اهمیت ندادم پاشدم اومدم خونه ی خودمون این حرفو هم ب شوهرم نگفتم.

بنظرتون بگم؟یا هوا برش میداره ک زنه مردم ازش تعریف کرده؟

از اون روز ب بعد دیگه نمیبینمشون بدم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو همونجا جوری میخوابوندی زیر گوشش ک ی ور صورتش فلج بشه چشمک خدماتیک مثل نقی بزنه

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

خاک برسرجفتشون .لابد از این مریضان.تو خلوتشون باهم این صحبت روکردن الان جلوی تو گفتن

قطع رابطه کن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه