2789
عنوان

مستاجرمون... 🤦‍♀️🤦‍♀️🥴

761 بازدید | 39 پست

بچه ها تو دوراهيم😭كامل بخونيد💖❤️ما يك مغازه داريم كه دوساله دست كسي اجاره هست و پول اجارش رو براي يكي از اقساط مون لازم داريم🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا موعد قراردادش رسيده  وما هم نرخ از بنگاهدار ها پرسيديم. الان دونفر ديگه هستن كه مغازه رو با رهن و اجاره ي خيلي بهتري ميخان ولي مستاجرمون مدام تماس ميگيره ميگه نونمو نبريد بام راه بيايد... اينم بگم كه كارش واقعا براش ماشالله گرفته و تونسته با درامد ماشيني بخره و انگار بنده خدا تازگي هم ازدواج كرده.. ولي خب ما به اجاره ي بالاتري واقعا احتياج داريم چون خودم دوتا بچه دارم و.. 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا یه مقدار بزارید روش باهم کناربیایید اون دیگه تواون مغازه کارش گرفته بره جای دیگه کلی طول میکشه تا باز به این مرحله برسه تازه هم ازدواج کرده خرجابالاس راه بیاید خداهم باشماراه میاد

شما بودين و به اجاره بيشتري احتياج داشتين چكار ميكردين. 

با همین مستاجر قبلی اجاره رو بالاتر ببندین

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
كنار بياين

اخه عزيزم منم دوتا بچه دارم واقعا اجاره بيشتري لازم دارم كمي دستم باز بشه مستاجر ديگه اماده هست انقد إصرار كرد بهش مغازه بدين با اون كمي راحت‌تر ميشم ولي اين مستاجر كه تو مغازست هرروز زنگ ميزنه نميدونم چكار كنيم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

خب اون ک داره سرش در میاره ،اجاره خونه نیست ک بگم راه بیاین ...بهش بگین اجاره رفته بالا بیشتر بده از این ماه وسلام

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

باهاشون منطقی صحبت میکردم ، اگه به اون اجاره نیاز نداشتیم چه کاری بود مغازه رو بدیم دست غریبه ؟

شرایط مردم سخته یعنی همه مردم درسته شمام نیاز داری ولی منم به این اجاره نیاز دارم 

هر کسی جای من بود بی درنگ میرفت اقدام میکرد 

شما یا همون مبلغی که بهم گفته شده به اجاره جدید میدید یام که شمارو به خیر و مارو به سلامت

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️