2777
2789
عنوان

دلم براش لک زده

264 بازدید | 21 پست

همه چی خیلی خوب بود هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه خانوادش سر رسیدن و قصد زن گرفتن داشتن براش 

گفتم نگو پای من وسطه که آرامشمون بهم نخوره بگو نمیخوامش

هفته پیش فهمیدم بحث منو وسط کشیده و حرفشون بالا گرفته و گفته منو میخواد و طردش کردن 

پدر مادر پسر و دختر همه حرفاشون رو زدن و قرار بوده تحت حمایتشون بگیرنش حالا زده همه چیو خراب کرده 

از همه طرف تحت فشاره دو هفته دیگه کنکور ارشدم داره 

با من سرد شده میگه فک نکن دوست ندارم فقط درکم کن الان توانایی هندل کردن رابطه احساسی رو ندارم 

دلم واسه همه محبت و توجهاش تنگ شده دو سال کم نیست 

واسه سر موقع زنگ زدنش واسه حرفاش واسه همه چی 

همش یاد روزای خوبمون میفتم واقعا هیج مشکلی نداشتیم هیچی تهش کل کلای بچگونه بود و خندیدنامون 

کارم شده گریه و بغضم یه هفته است تموم نمیشه 

شما بگین چیکار کنم طاقت ندارم 

من ۲۰ ام اون ۲۱ 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاخی ولی باید قوی باشین

برای اینکه به هم برسین باید خیلی سختی بکشین این اولشه تازه

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

چقد تو ،منی😭😭😭😭چقد میفهممت دقیقا مشکل من سنش بالاس ۳۷ زن سالاریه خونشون من بعد سه سال ..اصلا عادلانه نیست😭😭😭😭😭

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
عزیزم سن پسر یکم پایینه  انشالله خدا کمکتون میکنه بهم میرسید

سنش کمه ولی واقعا درک و رفتارش به سنش نمیخوره 

خیلی ماهه

دلم واسه همه چی تنگ شده همش گریه میکنم 

نمیدونم چیکار کنم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
21 سالشه چطور ارشد کنکور داره نخبه هست؟

اره زود تموم کرده 

🥺🥺🥺

همین الان اشکام صورتمو خیس کردن همش عکسامونو میبینم اون تاپیک مردای جنتلمن بود همه جیشون رو داره همه چی 

دارم دق میکنم

یعنی چند سالگی دیپلم گرفته؟ 4 سال هم لیسانس الان ارشد داره؟

۳ سال لیسانسش بوده تموم شده 

سنش کمه ولی واقعا درک و رفتارش به سنش نمیخوره  خیلی ماهه دلم واسه همه چی تنگ شده همش گریه میک ...

بهش زمان بده مطمئن باش تورو انتخاب میکنه واسه زندگی نه اونی که خانوادش میخان

عاشق دخترایی ام که تتو آرتیستن 
۳ سال لیسانسش بوده تموم شده 

پس خیلی مخه. من که بچه درس خون بودم لیسانسو 3سالو نیم تموم کردم تو 21سالگی عجیب بود برام .خیلی زوده براش ازدواج

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم