2777
2789
عنوان

آدمایی که جوش میزنن شانس دارن

126 بازدید | 8 پست

من قبلا  پنج شیش سال پیش صورتم جوش میزد شانس داشتم اصلا دیدم همه اونایی که جوش زدن خوشبخت شدن کاش دوباره جوش بزنه صورتم چیگار کنم جوش بزنه صورتم تپل بشه دوباره پر جوش بشه جوش چربی اش برای پوست کمی میگن خوبه و پوستو شاداب میکنه از وقتی جوش نزدم صورتم دیگه شادابی اونموقع رو نداشت این واقعیه میگم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ننه😂😂😯😂

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

الان رو بازم جوش حساسیت زده

تمام طول روز محلول دستمه دارم بهش محلول میزنم

شانس نخواستیم فقط اینا برن 

لعنتیا میسوزن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

خنگول اون بخاطر طبع بدنت بوده غذاهایی ک میخوردی گرم و تر بودن و بخاطر سنت هم هس باعث میشده چاق شی و صورتت هم جوش بزنه وقتی طبعت گرم تره زندگی بکامته مخت هم کار میکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830