2777
2789
عنوان

دعا گرفتن کمک

106 بازدید | 7 پست

دیگه آخرین راهم برای رسیدن به عشقم یکی دعای جذب  بهم معرفی کرد چی کار کنم راهنماییم کنید چون واقعا راه دیگه ای برام نمونده جز شما کسی و ندارم ازش کمک و راهنمایی بخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو هزار تا دعا هم بگیری اگه خدا نخاد نمیشه بجای دعا برو سمت نماز و قران و از خدا بخواه تا شما رو برای هم بخواد . گلم این دعا های جذب معشوق و ..... سیاهی و گره میندازه تو زندگیت سمت این چیزا اصلا نرو و فقط به این جمله اعتقاد داشته باش که **آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت**

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
عزیزم تو هزار تا دعا هم بگیری اگه خدا نخاد نمیشه بجای دعا برو سمت نماز و قران و از خدا بخواه تا شما ...

اما بخاطر کسی که دوسش دارم افسردگی شدید گرفتم و ۵ ساله درگیرشم و اصلا نمیتونم فراموشش کنم

اما بخاطر کسی که دوسش دارم افسردگی شدید گرفتم و ۵ ساله درگیرشم و اصلا نمیتونم فراموشش کنم

میدونم سخته منم عاشقم درکت میکنم ولی این راه اصلا درست نیست هیچ دعانویسی نمیتونه برخلاف میل خدا کاری کنه و فقط با دعاهایی که بهت میده گره میندازه تو زندگیت

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

میدونم سخته منم عاشقم درکت میکنم ولی این راه اصلا درست نیست هیچ دعانویسی نمیتونه برخلاف میل خدا کاری کنه و فقط با دعاهایی که بهت میده مشکلات و گره میندازه تو زندگیت