دیگه آخرین راهم برای رسیدن به عشقم یکی دعای جذب بهم معرفی کرد چی کار کنم راهنماییم کنید چون واقعا راه دیگه ای برام نمونده جز شما کسی و ندارم ازش کمک و راهنمایی بخوام
عزیزم تو هزار تا دعا هم بگیری اگه خدا نخاد نمیشه بجای دعا برو سمت نماز و قران و از خدا بخواه تا شما رو برای هم بخواد . گلم این دعا های جذب معشوق و ..... سیاهی و گره میندازه تو زندگیت سمت این چیزا اصلا نرو و فقط به این جمله اعتقاد داشته باش که **آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت**
( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که میرسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
اما بخاطر کسی که دوسش دارم افسردگی شدید گرفتم و ۵ ساله درگیرشم و اصلا نمیتونم فراموشش کنم
میدونم سخته منم عاشقم درکت میکنم ولی این راه اصلا درست نیست هیچ دعانویسی نمیتونه برخلاف میل خدا کاری کنه و فقط با دعاهایی که بهت میده گره میندازه تو زندگیت
( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که میرسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
اما بخاطر کسی که دوسش دارم افسردگی شدید گرفتم و ۵ ساله درگیرشم و اصلا نمیتونم فراموشش کنم
میدونم سخته منم عاشقم درکت میکنم ولی این راه اصلا درست نیست هیچ دعانویسی نمیتونه برخلاف میل خدا کاری کنه و فقط با دعاهایی که بهت میده مشکلات و گره میندازه تو زندگیت