2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نهههه تا 17فرصت حساب وکالتی بود 

من باز کردم 90تا رو شبا زدم با گوشی تو این حساب  خودش24ساعت طول کشید بعد ایرانخوردو 19تمدید کرد ولی  این ک اطلاعاتت بره حساب خودش ممکه 72ساعت طول بکشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نهههه تا 17فرصت حساب وکالتی بود  من باز کردم 90تا رو شبا زدم با گوشی تو این حساب  خودش24س ...

منم با سانتا زدم به حساب عزیزم رفتم بانک حسلب وکالتی باز کردم از سانتا زدم به حساب از دیروز فعلا سایت برام قفل

منم با سانتا زدم به حساب عزیزم رفتم بانک حسلب وکالتی باز کردم از سانتا زدم به حساب از دیروز فعلا سای ...

خب شب ریختی پول زود نشست تو حسابت؟؟؟

شاید شلوغه سایت 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرت گفتن. شما دیشب پول رو واریز کردی فردا یا پسفردا میتونی ثبت نام کنی

خداکنه عزیزم شما حساب وکالتی رو رفتین بانک باز کردید یا غیر حضوری من دادم برادرشوهرم بانکه باز کرد درسته یعنی؟