2821
2789
عنوان

خانما بیاید

50 بازدید | 5 پست

شوهرم دوازده ساعتی سرکاره(۶بعدازظهر تا۶صب)امروز اصن نتونستم غذا بخورم الانم چیزی ندارم برا شام

میخام همبر سفارش بدم برام بیارن اما یکم عذاب وجدان دارم ک همچین کاری کنم:/هی میگم اون سرکاره من همبر بخورم

ی چی بگید بهم عذاب وجدان نداشته باشم و با خیال راحت سفارش بدم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
وااااا عجب فکرایی می کنید ها چون اون سر کاره تو باید گشنگی بکشی خوب گشنته می خوای غذا بخوری دیگه

ن اخه میگم تخم مرغی چیزی بخورم همبرو باهم بخوریم:/ولی دلم همبر میخاد

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب هم تنها بخور هم بعدا با شوهرت

اره اینم میشه:)

مث اون موقع ها ک‌ من حامله بودمو اون میشست میخورد:)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز