2777
2789
عنوان

وسواس

199 بازدید | 6 پست

سلام دوستان موضوعیه که چند سال درگیرش شدم خودمو از درون میخوره اذیت میکنه و از بیرون منو یه آدم دیونه وسواسیه خسیس نشون میده. هرچی میخرم از کیف کفش لباس وسایل تزئینی همرو استفاده نکرده میزارم یه گوشه و از لباسای کهنه استفاده میکنم یا  مثلا خیلی به تمیز بودن اهمیت میدم تا یکی از بیرون میاد فقط برا یک لحظه میشینه رو تختم رو  تختی ملافه همه چیرو میشورم گوشیمو از بیرون میام همش با دستمال خیس میشورم دارم دیونه میشم چکار کنم این عادتارو ترک کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عادتا‌ رو خودتون‌ واسه خودتون درست کردید

برای یه مدت رو تختی رو نشورید‌، از لباسای‌ جدیدتون استفاده کنید و هرچیزی که ذهنتون مجبورتون‌ که کرد که انجام بدید برخلافش عمل کنید

عزیزم من خودم  وسواس فکری دارم.وسواس اولین راه اینه افکارت بپذیری بدونی فقط فکره واقعیت نداره.حتی به زبون به خودت بگی فکره.ریشه باور وسواس پیدا کنی.تغییر باور بدی.وسواس ظاهر کاره در صورتی که مشکل از جای دیگس.باور های اشتباه غلط.بنظرم وسایل قدیمیتو دور بریز وسایل نو جایگزین کن.

❤بیخود بی جهت صلوات❤

بیا من بشم درس عبرتت بلکه درست بشی.البته من با لباس مشکلی ندارم بشور بساب زیاد کردم

الانم دیسک گردن گرفتم دو هفته است درگیر فیزیوتراپی و داستاناشم.حالا هزینش به کنار.یه پیرزن ۹۰ ساله نیاد تو ذهنت ها ۳۰ سالمه🤦‍♀️😅به خودت رحم کن جانم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

درمورد لباس اونایی که کهنه میشه رو بنداز دور یا به عنوان کهنه ازش استفاده کن که نتونی بپوشی.

ولی برای بقیه چیزایی که گفتی خیلیا رو دیدم این کارو میکنن و مشکلی براشون پیش نیومده. 

برای ملحفه‌و روبالشی رو حتی اگر کسی که میاد خونه تون روش نشینه،باید هر هفته بشورید اش.

و به نظرم اصلا نزارید کسی رو تخت تون بشینه یا دراز بکشه.شاید بیماری پوستی یا شپش داشته باشن و انتقال بدن به ملحفه تون و بعد از ملحفه به شما منتقل میشه.مگه تو اتاق صندلی ندارید؟

گوشی رو هم چون بیرون می برید و دست تون کثیف میشه و به گوشی می زنید بهتره تمیز بشه ولی نه در حدی که گوشی رو جوری خیس کنید که گوشی بسوزه.مثلا یه بسته  دستمال مرطوب از مغاره ها بخرید و هر سری یدونه ازش بردارید و بکشید.