2777
2789
عنوان

عاشقا بیاین

192 بازدید | 26 پست

آقا من یه ماه پیش رفتم پیش دکتر(عمومی) بعد از شخصیت و رفتار این آقا خیلی خوشم اومد و به شدت چهرش برام آشنا بود خلاصه کلی فک کردم یادم اومد کجا دیدمش 

میدونین تلگرام یه قسمتی داره افراد نزدیکت رو نشون میده اونجا پروفایلشو دیده بودم ولی مثلا یکی دو سال پیش😐 خودمم تعجب کردم چجوری یادم اومد که این اون بوده ، دوباره نگا کردم هنوز اسمش بود و فاصله رو زده بود ۵۰۰ متر از هم

حالا خلاصه روش ک ر ا ش زدم شدییید و یه ماهه کلا تو فکرشم ، عکسای پروفایلشم هی میبینم چیکار کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههه کدوم قسمت تله؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ما شیش ساله عاشقیم هیچ غلطی نتونستیم بکنیم

تو ک یک ماهی و تازههه کراشی روش هیچ کاری نکن باو 

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
اینم بگم ۲۰ سالمه تا حالا هم با هیچ کسی دوست یا ... نبودم ولی از ایشون خیلی خوشم اومده

خب عزیزم پزشک که نمیاد تو رو بگیره میره یه خانوم دکتر بگیره یا یه دختر درسخونده پولدار 

27سالمه  
اینم بگم ۲۰ سالمه تا حالا هم با هیچ کسی دوست یا ... نبودم ولی از ایشون خیلی خوشم اومده

خب خوشت امده اون ک خوشش نیومده

ولش کن هیچ کاری نکن

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....