2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میرم.میگن اینقذ نیا خودمون زنگ میزنیم

نمیدونم والا حساب ما رو‌هم خالی کردن پدر من شیش ماه درومد تا تازه از طریق پلیس فتا به یک نتایجی رسیدیم ولی هنوز اندر خم یک کوچه ایم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
چطوری خالی کردن؟مگه میشه؟میشه توضیح بدید

داستانش مفصله. متاسفانه گوشیم و با سیم کارت داده بودم تعمیر کل حساب و کشیدن بیرون ازونجایی که اطلاعات کارت ملیم هم توی گوشی بوده همه خرید ها رو با نام خودمون زدن

چطوری هکت کردن لطفا بگو تا درس عبرت بشه برا ما

همیشه برام پیامک میاد واریز و خرید ساعت 4 صبح از تو حسابم پول برداشت کردن بدون اینکه پیامی بیاد فردا صبحش حسابم قفل شد بود انگار پول نمی‌داد موجودی گرفتم 5 میلیون کسر شد بود سرتونو درد نیارم پیگیری از بانک بستن حساب شکایت فتا هنوزم هیچی 

گفتن بخاطر اینکه رمز دوم نداشته توستن بزنن 

جالبه واسه ایرانم نبوده 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
چهااار ماه؟

بله

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
جدی؟پس ینی میگن زنگ میزنیم الکیه؟اما برای من خیلی مهمه

اره دوستمو اکانتا مختلف میدادن دم فحش عذر میخام فحشا خیلی ناجور اخرش رفت شکایت کرد فایده نداشت بعد دوماه ب پسر خالش گف اون اشنا داشت تو فتا  باورت میشه بعد دوروز زنگش زدن بیا طرفو شناسایی کردیم بعد دیدیم پسر همسایه اشون بوده😑

همیشه برام پیامک میاد واریز و خرید ساعت 4 صبح از تو حسابم پول برداشت کردن بدون اینکه پیامی بیاد فردا ...

واااااا

عجب

رمز دوم پویا نداشتی؟

چه عجیب بوده مال تو

اصلا چطوری تونستن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
داستانش مفصله. متاسفانه گوشیم و با سیم کارت داده بودم تعمیر کل حساب و کشیدن بیرون ازونجایی که اطلاعا ...

ای بابا چه بد

من فکر کردم از روی داشتن شماره کارت رو اینا تونستن یا خرید اینترنتی

آخه من خیلی ها شماره کارتم رو دارن یا از درگاه های اینترنتی هم نگرانم موقع خرید های اینترنتی

الانم که اکثر خریدها اینترنتی و با درگاه پرداخت 

ای بابا چه بد من فکر کردم از روی داشتن شماره کارت رو اینا تونستن یا خرید اینترنتی آخه من خیلی ها ش ...

اینا هم خرید اینترنتی زدن خیلی مراقب باش

اینا هم خرید اینترنتی زدن خیلی مراقب باش

باشه عزیزم مرسی گفتی

من خریدهای اینترنتیم رو همه رو خودم انجام میدم ولی کلا از درگاه های پرداخت یه کم نگرانم استفاده که می کنم

ولی مورد شما چقدر بد بوده چه آدم های عوضی ای

یادم باشه اگر گوشیم رو خواستم جایی واسه تعمیر بدم بدون سیم کارت بدم

حساب ما رو هم خالی کردن یکساله دارم میدوم بی نتیجه

چطور خالی کردن؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤