2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟  به نظرتون تو پارک نزدیک خونه قرار گذاشتن خوبه ؟  چون نمی تونم خیلی جای دور برم ا ...

وای نه تو پارک قرار نذاااری‌.‌حتمااا حتما یه کافه برو..واسه خودت ارزش قائل شو تو این سرما نری بشینی تو پارک باهاش 

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
وای نه تو پارک قرار نذاااری‌.‌حتمااا حتما یه کافه برو..واسه خودت ارزش قائل شو تو این سرما نری بشینی ...

اخه ۱۵ سالمه خیلی جایی نمی تونم برم 

یه وقت اینم فکر نکنید می خوام با دوست پسرم قرار بذارم 

دوست پسر ندارم 

فقط با یه نفر توی فضای مجازی آشنا شدم . بعده چند ماه می خوام برم به عنوان یه دوست معمولی ببینمش

وا چرا ؟مگه خواستگار نیست باید رسمی باشه بدونه که توچقد جدی هستی

نه 

من ۱۵ سالمه فقط می خوام یه دوست معمولی رو که باهاش توی فضای مجازی آشنا شدم رو ببینم 

می دونم سنم کمه ولی واقعا حواسم هست که کسی گولم نزنه

چطوری هنوز طرف نشناختی مثلا بواسطه یه اینستایی جایی اشنا شدی نمیشه که ادرس خونه داد🤭شاید ادم مناسبی ...

اره دقیقا 

من خودم تو تلگرام آشنا شدم 

می خوام بعده چند ماه برم ببینمش 

ولی می خوام یه جای کاملا عمومی باشه هر چند فقط می خوام به عنوان یه دوست معمولی بشناسمش 

ولی خب ۱۵سالمه 

نه  من ۱۵ سالمه فقط می خوام یه دوست معمولی رو که باهاش توی فضای مجازی آشنا شدم رو ببینم  ...

اصلا نرو عزیزم فضای مجازی چیه اصلا نرو با احساسات بازی میشه باور کن اگه بری به یاد حرف من میوفتی گول نخور همه یه اونایی که میرن همین و میگن ما زرنگیم گول نمی‌خوریم  حواسمون هست بعدش فریب جملات زیبا رو میخورن تو دامشون میگفتم بعدشم افسردگیه و :::::::::

اصلا نرو عزیزم فضای مجازی چیه اصلا نرو با احساسات بازی میشه باور کن اگه بری به یاد حرف من میوفتی گول ...

بله درست می گید 

اما فقط یه دوست معمولیه 

نمی خوام با کسی رابطه عاطفی داشته باشم 

چطوری هنوز طرف نشناختی مثلا بواسطه یه اینستایی جایی اشنا شدی نمیشه که ادرس خونه داد🤭شاید ادم مناسبی ...

عزیزم نگفتم همین الان پاشه بییاد فعلا زلزلست    شوخی میکنم عزیزم منظورم اینه که اونی که با خونواده مییاد جدییه واقعیست نه ::::::::::::