2789
عنوان

خیانت

205 بازدید | 9 پست

تجربه خیانت شوهرتون رو داشتین؟چیکار کردین؟من سنم کمه نمیتونم هم بعد از شش ماه از عروسیمون برم خونه بابام و اینارو بگم 😭

اگر دوست دارین قضیه رو بدونین تو تاپیک قبلم گفتم 

ولی خواهش می کنم بهم بگین چجوری باید رفتار کنم و چه غلطی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو سن کم نامزد سابقم بهم خیانت کرد، بخشیدمش دوباره اعتماد کردم رفتارمو بهتر کردم باهاش گرم تر شدم اما فایده نداشت، ببخشید اینو میگمو نا امیدت میکنم ولی هرچی بیشتر ادامه بدی بدتر میشه دیگه به مرور ازت حساب نمیبره، یا باید سرتو بندازی پایین تو همون وضع زندگی کنی یا باید جدا بشی، من جدا شدم ابرومم جلو خونوادم رفت اما بجاش الان خوشبختم 

سلام عزیزجان

ببین در مرحله اول یک اشتباه بزرگ کردی که نقطه ضعفت رو به همسرت در نامزدی گفتی

اونم ترس از خیانتِ .

میدونم تجربه تلخی در خانواده خودت داشتی

اما به هیچکس نباید بگی چون یه روز علیه خودت استفاده میشه و تو هم که نمیخوای دوباره اون تجربه تلخ رو تجربه کنی

میمونی و دم نمیزنی ..

اشتباه نکن . برای یک بار هم که شده خیلی جدی باهاش برخورد کن

که از همین اوایل زندگی بخواد خوش بگذرونه و هوای مجردیش کنه نمیمونی

گریه و گله هم ممنوع

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

تاپیکتو خوندم عزیزم 

خاستم اون قسمت تلگرامو بهت بگم 

ک تلگرام منم بعضی وقتا خود ب خود وارد این گروها میشه از طریق مخاطبام 

حتی خواهرمم همینطوره تلگرامش از طرف یکی ازمخاطباش وارد گروه های صیغه و امثال اینا میشه نگرانی نداره

ولی قسمت ایگپ رو نظری ندارم

نه آرامشت را ،به چشمى وابسته کن ...نه دستت را به دستى دلخوش !چشم ها بسته مى شوند ،و دست ها مُشت مى شوند ...!و تو می‌مانى و یک دنیا تنهایى ..

عزیزم غلط رو یکی دیگه کرده 

بعدشم چرا نمیتونی بری خونه ی بابات ؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄