2777
2789
عنوان

استامبول

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 98 پست
من شهریور ماه رفتم  والله قیمتا به نظر من خیلی ارزون بودن  مثلا تیشرت مردونه رو گرفتیم ۱ ...

اره راست میگی اکسارای خیلی خوبه اسی اکسازای برووو حتماا

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
تو فک کنم کلا متوجه نیستی. مگه من گفتم ماها عزادار اونا هستیم؟ مگه من دارم از اونا دفاع میکنم؟ او ...

واا شما چرا اینطوری هستین زلزله اومده که اومده به این خانم چه ربطی داره ایشون دوست دارن بگردن اصلا ما نباید در این مورد حرف بزنیم اگر میتونی راهنمایی کن والا تاپیک و ترک کن 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنونم که قشنگ راهنماییم‌ کردین.خب ناهار وشامتون کجا میرفتین؟؟به نظرتون دیگ چیا خوبه که باد با ...

نهار و که هر جا تور برد برو مک دونالد عالیه دونر کباب و اسکندر کتابشو بخور همون جایی که آدرس دادم بهترین رستوران ترکیه بعد دومین کوتون داخل کوچه ی روبرو 

واا شما چرا اینطوری هستین زلزله اومده که اومده به این خانم چه ربطی داره ایشون دوست دارن بگردن اصلا م ...

شما فک کنم مریضی چیزی هستی!

من اونو از مسافرت رفتنش نهی نمیکنم که.اون داره این همه هزینه میکنه بره مسافرت که بهش خوش بگذره ولی اون کشور الآن تحت تاثیر زلزله هس و رو سفر ایشونم تاثیر میذاره.

شماهم نمیتونی بگی کی بیاد تاپیک یا نیاد.عوضش یاد بگیر خودتو قاطی حرف ۲ نفر نکنی و دخالت نکنی

همه جای ایران سرای غم است...
شما فک کنم مریضی چیزی هستی! من اونو از مسافرت رفتنش نهی نمیکنم که.اون داره این همه هزینه میکنه بره ...

ما دقیقااا وسط بمب گذاری استانبول استانبول بودیم و همه چیز کاملا عادی بود شما هم مریضی با این نوع چسبیدن هات به بقیه روز تون خوش موفق باشین بای

ما دقیقااا وسط بمب گذاری استانبول استانبول بودیم و همه چیز کاملا عادی بود شما هم مریضی با این نوع چس ...

بمب گذاری یه روز بود تموم شد.ولی این زلزله با این حجم از خرابی حالاحالاها عادی نمیشه.

تمام مردم و سلبریتی های ترکیه با گریه از مردم دنیا کمک میخوان و به همه میفهمونن که اوضاع کشورشون خوب نیس.

شاید الآن به خاطر شرایطی که دارن رفتار مناسبی با توریست ها نداشته باشن.

من دلم به حال هم وطن خودم میسوزه.قراره این همه پول خرج کنه که بهش خوش بگذره.نره جایی که احتمال داره بهش خوش نگذره.

دیگه مطمئن شدم یه چیزیت هس.من چسبیدن به کی آخه؟😂

خدا شفات بده

همه جای ایران سرای غم است...
عزیزم ممنونم که قشنگ راهنماییم‌ کردین.خب ناهار وشامتون کجا میرفتین؟؟به نظرتون دیگ چیا خوبه که باد با ...

خواهش  میکنم عزیزم 

ناهار شام بیرون هر چیزی که به نظرمون تازگی داشت میگرفتیم میخوردیم 

تنوع غذاییشون بالاست از این نظر نگران نباش 

بعدشم مجبور نبستی هتل گرون بگیری 

خارج مثل ایران نیست 

اونجا هتل یک ستاره هم حداقل هارو داره 

یعنی استانداردهای لازم رو دارن 

فارسی بلدن مگه؟؟ چیه اسم اپش ؟؟ میگن فارسی زبان زیاده اونجا که

نه فارسی بلد نیستن 

من زبونشون رو بلدم 

هر جا میخواستیم بریم یا تخفیف بگیریم یا هتل و اینا رو من صحبت میکردم آقایون حساب میکردن😁

همسرم هم انگلیسی صحبت میکرد 

اکثرا بلد بودن 

پاساژه؟

نه اکسارای یه خیابونه که با مترو باید بری