2789
عنوان

خیانت شوهر

194 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ما هنوز شش ماه از عروسی مون میگذره ولی چند وقت پیش یه گروه صیغه توی تلگرام همسرم دیدم بهش نشون دادم و اونم گفت بزار ببینم کی منو اد کرده بعد یکی از مخاطبینش بود و گفت من این گروهو نیاوردم و یکی منو عضو کردی و همون موقع حذف کرد این ماجرا تموم شد

ولی دو روز پیش گوشیشو دوباره چک کردم و دیدم توی ایگپ یکی بهش پیام داده رفتم توی صفحه چت فقط آخرین پیام اومد بالا و بقیش نیومد و همونطور می چرخید چون خودش نت نداش و به نت خودم وصل شدم به خاطر همین ضعیف بود خودش هم تو حموم بود و همون موقع در امد و مجبور شدم بزارم گوشیو

به یه بهانه ای میخواستم بهش بفهمونم که من متوجه شدم بهش گفتم پروفایل جدیدمو دیدی با یونیفرم پزشکی؟گفت نه منم با ذوق رفتم توی ایگپ که بهش نشون بدم بعد خودمو به اون در زدم و گفتم این کیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با گریه رفتی تو اتاق؟نباید گوشیو بش میدادی تهشو‌ درمیاوردی

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

چ ساده ای معلومع ک پاک میکنه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

چقد این مردا پرروان و هر غلطی بخوان میکنن بعد دست پیش میگیرن و تازه میگن به تو ربطی نداره

پس به کی ربط داره مرتیکه بیشعور 

شماهم اشتباه کردی گوشی رو داری بهش و با گریه رفتی تو اتاق 

باید محکم میموندی گوشی رو نمیدادی و ته ماجرارو درمیوردی 

اینکه ول کردی رفتی و اونم پاک کرده معلومه که گردن نمیگیره و تازه طلبکار میشه

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!

اون گروه ها و کانالای صیغه یابی هم برای من میاد و چون تلگرامم اصلی نیست رباتا خودشون عضو می کنن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چقد این مردا پرروان و هر غلطی بخوان میکنن بعد دست پیش میگیرن و تازه میگن به تو ربطی نداره پس به کی ...

خب الان من باید چیکار کنم؟راهنماییم کنید تو روخدا نمیتونم بعد چندماه که برم خونه بابام و اینارو بگم 😭