2789
عنوان

❌پارتنرم❌

349 بازدید | 35 پست

سلام عزیزای دلم.وقت تون بخیر 

لطفا فقط بهم راه کار بدین که چیکار کنم

من حدود یک سال میشع که با یه آقایی که خارج از کشور زندگی میکنه در ارتباطم و من ۱۹ سالمه و اون ۲۴

ما تا مرز ازدواج هم پیش رفتیم ولی به خواسته ی من تصمیم گرفتیم یه کم صبر کنیم 

چندوقت پیش تولدم بود و ایشون صد میلیون به عنوان کادو تولد واسم فرستاد و گفت در طول این یکسال چیزی برات نگرفتم و این صد تومن رو واسه خودت یه چیز یادگاری بگیر 

بعد مام چون وضع مالی مون زیاد خوب نیست مجبور شدم بدم بع بابام تا قسطامونو بده و به پارتنرم گفتم طلا گرفتم و اونم چیزی نگفت 

حالا سر یه موضوعی یه جورایی انگار داریم از هم جدا میشیم و من به شدت عذاب وجدان دارم که چه جوری پول شو  پس بهش بدم!🥺 

چیکار کنم به نظرتون؟

چی بهش بگم؟

در ضمن اون خیلی باشخصیت و ‌..‌ ایناس و بند پول و اینام نیست ولی من خیلی میترسم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کادو رو که پس نمیدم 

حالا هر چقدرم باشه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

پولشو برگردون هرجوری شده

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

از کجا پیدا میکنید این افرادو ماکه هرکی به پستمون خورد توقع داش خرجشم ما بدیم🤦‍♀️

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 

من بودم باهاش ازدواج میکردم 😐😑

مال من ک نزدیکمونه 4ساله باهمیم یدونه سیخ کبریت برام نگرفته چون خودم اجازه نمیدم اونم هیچکاری نمیکنه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆