2777
2789
عنوان

دلم نمیاد😑

247 بازدید | 23 پست

میخوام موهامو کوتاه کنم

موخوره دارن

خیلی بلند شدن، اذیتم

ولی دلم نمیاددددد :/

چ کنم؟

راه حل دیگه ای نیس برا موخوره؟

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام تا پایین ب.ا.س.ن.م.ه با ۳ جلسه موخوره گیری تموم شدن بدون هیچ کوتاهی

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

منم این جنگو باخودم دارم دلم میخواد مصری فانتزی بزنم از یه طرف دلم نمیاد تا پایین کمرمه از یه طرف همیشه بالا گوجه ایه از یه طرف همشم داره میریزه وبی جون شده به خاطرشیردهی:-/

بعضی از سالن ها دستگاه موخوره گیری دارن.ولی هیچی مثل کوتاه کردن با قیچی نمیشه. موخوره ها چقد بالا ر ...

۵ سانتی میشه

تا وسطای باسن نزدیک زیرش😵‍💫

اونقدر بلند هم زیبا نیست خصوصا با موخوره .

کمتر باشه سالمتر ،زیباتره عزیزم .کوتاه کن تا بالاتر نرفته

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اونقدر بلند هم زیبا نیست خصوصا با موخوره . کمتر باشه سالمتر ،زیباتره عزیزم .کوتاه کن تا بالاتر نرفت ...

دلم نمیاد😢