2777
2789
عنوان

کنکور

153 بازدید | 14 پست

شبا که می خواهی بخواهی باید حواست باشه یادت نره گوشی رو بزاری رو زنگ و گرنه خواب می مون

شب خواب می بینی نتایج اومده 

صبح که پا میشی موقع صبونه باید چشمت به ساعت باشه که ساعت ۸ نشه یه وقت 

یه سوالو که یاد نگیری قلبت میاد تو دهنت 

شب که میشه سرت درد میگیره از بس به کتاب به نگاه کردی چشمات اذیت میشه همش به ساعت نگاه می کنی کی برنامه تموم میشه کمرت داره نصف میشه از بس نشستی 

اون موقع یه نفر این وسط میاد میگه چرا همش تو اتاقی چرا از جات تکون نمی خوری نق میزنه به جونت مغزت رو نابود می کنه جیغ می کشه می که مگه زایمان کردی همش یه گوشه نشستی با نیش خنده میگه زخم بستر  نگیری چنان الان جیغ کشید قلبم درد می کنه 

که چرا صدات کردم بیا پذیرایی مرتب کن نیومدی 

من از مشاور برنامه میگیره ساعت اش این ور اون ور بشه کلا برنامه ام بهم میریزه

اینم بگم که مامان اصلا آدم مرتب نیست یعنی تو کل شبانه روز حداکثر یه ساعت تو خونه کار می کنه به جز غذا البته داداشمم که روزی ۱ ثانیه هم درس نمی خونه باور کنید مدرسه هم یکی در میون می‌ره به اونم هیچی نمی گن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت نده کار خودتو بکن 

مهم اینه که تو داری برای آینده خودت تلاش میکنی 

پس فردا که قبول بشی بیشتر از هر کسی به خودت سود میرسه 

آینده توعم شوخی نیست که ببخشید بخواد به خاطر جور وظیفه مامانتو کشیدن ، به باد بره 

به تلاشت ادامه بده 

و بی اهمیت باش 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
مشکل اصلی من مامانمه وگرنه چیزای دیگه رو تحمل می کنم به ۱ سال که نمی میرم 

خب بگو داری میخونی یا امتحانی خراب کردی نشونش بده و بگو ازبس که نق زدی و نزاشتی بخونم خراب کردم مگه مادری هم هست که بدی بچشو بخواد بگو دارم مبخونم وا؟ 

اهمیت نده کار خودتو بکن  مهم اینه که تو داری برای آینده خودت تلاش میکنی  پس فردا که قبول ...

با جیغ خاش اعصابم خورد میشه 

آلن طبق برنامه باید می خوندم الان اعصابم خورد بود به دوستامم دام نمی خواست بگم اومد تو نی نی سایت 

به کاره خونه هم گیر نده 

می گه 

چرا این قدر تو اتاقی 

چرا تحرک نداری 

اصلا کسی که بخواد با روزی ۱۰ ساعت خوندن قبول بشه استعداد نداره

خب بگو داری میخونی یا امتحانی خراب کردی نشونش بده و بگو ازبس که نق زدی و نزاشتی بخونم خراب کردم مگه ...

امتحانام خوب می دم آخه الان فعلا دارم می خونم برا بالا رفتن درصد هام 

چه میشه کرد دیگه 

من همین جوری به لحاظ روحی روم فشاره به جای اینکه کمش کنه زیاد تر می کنه

با جیغ خاش اعصابم خورد میشه  آلن طبق برنامه باید می خوندم الان اعصابم خورد بود به دوستامم دام ...

حق داری میفهمم چی میگی 

یه ذره ریلکس کن اشکال نداره 

میخوای یه کاغذ بردار 

توش با خودت حرف بزن 

بهتر خالی میشی تا اینجا

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻