سلام.خانما امروز گوشی خواهرم اتفاقی برداشتم چک کنم کاش هیچوقت برنمیداشتم حالم بده😭توی پیام هاش دیدم ک با یه آقایی دوسته.ازپیام هاش حدس زدم ادم درستی نیست.هی اصرارمیکرد که میخام یه شب بیام کنارت اگدوسم داری بزاربیام مگه عاشق هم نیستیم خاهرمم قبول کرده بودگفته بود خبرمیدم بهت .حالا من موندم چیکارکنم ب خودش بگم یا ب پدرم 😔😔میترسم از طرفی شر بشه
جالب اینجاس همش نوشته بود تومال منی میخام بیام خاستگاریت بزار رابطه داشته باشیم
شماره مرد رو پیدا کن تهدیدش کن عوضی رو
بیشرف
وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
ببین عزیزم خودت بهتر از خلقیات خواهرت باخبری ببین با نصیخت مستقبم قانع میشه یا با داستان از بقیه یا بگی خواب دیدی همچین بلایی سرت اومده اگه به هیچ صراتی مستقیم نیس میتونی به بابات بگی ولی نگه که تو گفتی ببین چطور به راه میاد
میخام مطمن شم چ چیزایی بوده بینشنون میترسم بگم پسره چیزی داشته باشه ازخاهرم ابروشو ببره😭
هفده ساله مدرسه میره دیگه لا اقل برو به مشاور مدرسشون بگو تا بی سروصدا وقانونی حلش کنه پس پلیس اطلاعات براچیه؟ درضمن خواهرت داره دنبال موقعیت برای جیم شدن می گرده سعی کن تنها نمونه تو خونه بلند نشی خودت بیفتی دنبالش بری خونه ای جایی لا اقل دورادور مواظبش باش
نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
اره روش خوبی دوستمون پیشنهاد دادن بگو دوستم دختر خاله اش با یکی دوست بوده برده دختره رو رابطه داشته ...
من از همین میترسم نوشته بود فیلمو از گوشیت پاک کن باخنده ولی ندونستم چ فیلمی اونم درحوابش خنده فرستاده بود میترسم ب پدرم بگم اون یارو فیلمی چیزی بیاره نشون بده خواهرم بکشم😭