2777
2789
عنوان

توگوشیش😭😭😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت بگو بذار متنفربشه پس فردا میخوای تاپیک بزنی که زبونم لال خواهرم رگشو زده چه می دونم از یکی حامله شده ؟

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

ببین اصلا به روش نیار که دیدی وگرنه ادامه میده و با پنهان کاری

با روش غیر مستقیم پیش برو

ببخشید که خیلی عامیانه میگم چون خواهرین 

مثلا بگو وای دوستم تعریف می‌کرد فلانی با ی پسره دوست شده بعد پسره فلان کرده و .. خاک تو سرش 

هی ضرر های ارتباط و دوستی رو بگو 

ولی اینجوری غیر مستقیم

تا توی ذهننش بیاد که این کار بده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من بودم خواهرمو خفه میکردم 😬😬😬😡😡 ۱۷سالشه فعلا هیچی نمیدونه اون اقا استفادشو کنه میزاره کنار جل ...

جالب اینجاس همش نوشته بود تومال منی میخام بیام خاستگاریت بزار رابطه داشته باشیم

💍👶🏻Mahlin and momy
چه مشاوره هایی خفه کن،کتک بزن و..

واقعا😐

با این کارا از خونه فراری میشه فقط

با آرامش باید آگاه بشه

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اتفاقی برداشتی چک کردی ؟ اتفاقی چک کردن نمیدونم چجوریه ولی حالا کاریه که شده ،مادرتون نیستن؟ پدرت چجور عکس العملی نشون میده ؟ اصولیش اینه که والدین در جریان قرار بگیرن ولی خب بستگی به رفتار والدینم داره اکه پدرت رفتار عاقلانه ای انجام میده بگو

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
به مادرت بگو بذار متنفربشه پس فردا میخوای تاپیک بزنی که زبونم لال خواهرم رگشو زده چه می دونم از یکی ...

میخام مطمن شم چ چیزایی بوده بینشنون میترسم بگم پسره چیزی داشته باشه ازخاهرم ابروشو ببره😭

💍👶🏻Mahlin and momy