خانوما تو تاپیکای قبل گفتم شوهرم طرف خانوادشو گرفت و منو مقصر همه چی کرد دلم خیلی شکست از دستش بچه ننه اس و هر چی میشه با خاهرش درد و دل میکنه ۳ روزه باهاش حرف نزدم روز اول اومد منت کشی ولی نتونستم حرف بزنم باهاش خیلی نامردی کرد در حقم دلم واس بچه تو شکمم میسوزه ک هر روز گریه میکنم و روی اونم تاثیر میزاره ..چون چند بار اومد منت کشی و محل ندادم الان اونم سمتم نمیاد...خیلی ازش ناراحتم ولی لعنت به دلم ک دوستش دارم...چکار کنم😭 گفتم تنبیهش کنم ولی این دیگ نمیاد سمتم ... واس اولین باره اینقدر طولانی قهر کردیم ... بخدا حق با منه و اون مقصر صد در صده ولی با حرف زدن هم متوجه اشتباهش نمیشه چکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عین شوهر منه بچه ننه و هرچیزو به خانوادش میگه خدا لعنتش کنه منم باهاش قهرم و نمیخوام آشتی کنه قهر باهاش راحت تدم
سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚♀️؛نه فضایی ام 👽🧞♂️؛نه ترسناکم 🧟♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗