2777
2789
عنوان

کمکککک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 49 پست
بهش شیر و اینا بده. گربه های خیابونی اونم از نوع مریضش ممکنه کلی ویروس داشته باشند . مراقب باش خودت ...

اره با دستکش و اینا بهش دست زدم حواسم هست :( 

بلد نیستم بهش شیر بدم دهنش هم کثیف هنوز

زنگ زدم یکی از دوستام که گربه داره بیاد ببینم می‌تونه اون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم صد در صد مریضه و بايد بره دامپزشک 

ولی تا یک شنبه اصلا بدون ماسک و دست کش نزدیکش نشید 

بنابر احتیاط تو محیط خونه نگهش ندارید مثلا تو راه پله ای پارکینگی جایی بذاریدش 

غذای خوب بهش بدید تا یکم جون بگیره 

ولی خیلی خیلی مراقب باشید ، خدایی نکرده خودتون چیزیتون نشه یا چنگی چیزی نندازه رو بدنتون

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

چیکار کنم :( 

نمیدونم بخدا فعلا جای گرم بذارش بهش غذا اب بده ببین چطور میشه فقط سرد نباشه چون بدنش ضعیفه میمیره 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

گربه بیماری به ادم انتقال نمیده😒

باشه

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
🥲🥲🥲من خودم میترسم از گربه ها ولییی عکسشو دیدم دلم ریش شد

گربه که ترس نداره، 🥲🥲

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خواهرم بچه ست از بیرون آورده خونه نمیتونم که با این وضع بیرونش کنم :( 

هرطور صلاحه

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
اره با دستکش و اینا بهش دست زدم حواسم هست :(  بلد نیستم بهش شیر بدم دهنش هم کثیف هنوز زنگ زدم ...

هم شیر خوبه هم گوشت 

اشغال گوشت یا مرغ  دم قصابی بگیرید 

برای تمیز کردن فضولاتشم حواستون جمع باشه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

عزیزم صد در صد مریضه و بايد بره دامپزشک  ولی تا یک شنبه اصلا بدون ماسک و دست کش نزدیکش نشید&nb ...

زنگ زدم یکی از دوستام که خودش گربه داره بیاد ببینم می‌تونه کمکم کنه

آره حواسم هست با دستکش و ماسک میرم پیشش :( 

هم شیر خوبه هم گوشت  اشغال گوشت یا مرغ  دم قصابی بگیرید  برای تمیز کردن فضولاتشم حو ...

هنوز خیلی کوچیک تر از اینه که غذا بخوره فک کنم فقط باید شیر بدم بش

🥲😂میترسم گاز بگیره حمله کنه

اره اگه نخاد باهات دوست شه گاز میگیره حس کنه میخای اذیتش کنی🤣🤣🤣

اره اگه نخاد باهات دوست شه گاز میگیره حس کنه میخای اذیتش کنی🤣🤣🤣

😂😂من گربه میبینم اینوره خیابون از اونوره خیابون میرم نرم جلوش دراین حدددد

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺